KMS_VL_ALL_AIO Nedir?

Hocam bilgisayar kesin temizdir değil mi? Zaten yasal olmayan bir yolla bir şey kullanmayı sevmiyorum, yine de en kısa zamanda format atacağım. Malwarebytes'ı silersem bir sorun çıkar mı?
Malwarebytes'i silebilirsiniz, bilgisayarınızın kesin temiz olup olmadığını bilemem, sadece bilgisayarınız orjinal değil. Kesin sonuç veremem.

Malwarebytes'i silebilirsiniz, bilgisayarınızın kesin temiz olup olmadığını bilemem, sadece bilgisayarınız orjinal değil. Kesin sonuç veremem.
Sağ olun hocam ilgilendiğiniz için. Şu an ikinci bir tarama yapıyorum ve temiz çıkarsa Malwarebytes'ı silip en kısa zamanda temiz kurulum yapacağım.

Temiz kurulum yapmanıza gerek yok, lisans anahtarını kaldırabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Aklıma bir şey takıldı, ben etkinleştirme dosyasını sildim ve lisansı kaldıracağım. Kaldırdıktan sonra veya önce bu dosyayı yapan kişi benim bilgisayarıma bir dosya aktarımı yapabilir mi?

Lisans anahtarını kaldırmak için:
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky

Bunu yapmadan önce iki kere düşünün mevcut lisansınızı silecek, yeni bir orjinal lisans alabilirsiniz.

Lisans anahtarını kaldırmak için:
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky

Bunu yapmadan önce iki kere düşünün mevcut lisansınızı silecek, yeni bir orjinal lisans alabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Kaldırdıktan sonra veya önce bu dosyayı yapan kişi benim bilgisayarıma bir dosya aktarımı yapabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…