KMS_VL_ALL_AIO Nedir?

Hocam kesin KMSpico mudur? Windows Defender tam taramada bir şey bulamadı, güvenilir midir? USB Hazırlayana kadar kullanmam lazım.
Bilgisayarınız orjinal değil hocam. Ve çok ciddi sorunlara yol açar ileride kullanılamaz hale dahil getirebilir.

1692691504596.png

Normali budur.

Hocam birkaç gün veya hafta böyle kullansam olur mu? Disk yeni olduğu için formattan sonra ömrü kısalabilir diye de korkmuyorum değil.
Kullanabilirsiniz, ancak bilgisayarınız donarak hareket eder karşınıza istenmeyen reklamlar çıkar. Girdiğiniz siteden daha farklı sitelere yönlendirebilir:
örneğin: https://google.com.tr
bu siteye gitmek istiyorsunuz diyelim sizi buraya yönlendirir: https://bilinmeyen-ornek.com/

Mümkün olan en kısa sürede bilgisayarınızı USB ile temiz kurulum yapmalısınız.

Hocam onaylıyorum belki eski konularımı gördüyseniz virüs konusunda çok paranoyak birisiyim ve kaçak bir şey kullanmayı sevmiyorum. İşlem uzun sürer mi? Kesin silinir mi?
1. Adım: Komut istemini yönetici olarak açın ve:
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky - Mevcut ürün anahtarını kaldırır.

2. Adım: Program ekle veya kaldır'a gelin ve KMSPico adındaki uygulamayı bulun, kaldıra basın ve uygulamayı kaldırın.

3. Adım: Malwarebytes adındaki antivirüs programını bilgisayarınıza indirin ve tarayın.

4. Adım: C:\Windows konumundaki şu iki dosya varsa kaldırın:
SECOH-QAD.exe
SECOH-QAD.dll

5. Adım: Komut istemini tekrar yönetici olarak açın ve sistem dosyalarını denetleyin:

sfc /scannow

Ek olarak, şifrelerinizi değiştirin.
Ayrıca bilgisayarınızda KMS olmayabilir önce dediğim yerleri kontrol edin, sonra ürün anahtarını kaldırın.

C:\Windows\SECOH-QAD.exe varsa eğer bilgisayarınızda KMS olabilir. Bu durumda ürün anahtarını kaldırın. Ve program ekle veya kaldırda KMSPico varsa bunlar belirtilerdir.

1. Adım: Komut istemini yönetici olarak açın ve:
cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky - Mevcut ürün anahtarını kaldırır.

2. Adım: Program ekle veya kaldır'a gelin ve KMSPico adındaki uygulamayı bulun, kaldıra basın ve uygulamayı kaldırın.

3. Adım: Malwarebytes adındaki antivirüs programını bilgisayarınıza indirin ve tarayın.

4. Adım: C:\Windows konumundaki şu iki dosya varsa kaldırın:
SECOH-QAD.exe
SECOH-QAD.dll

5. Adım: Komut istemini tekrar yönetici olarak açın ve sistem dosyalarını denetleyin:

sfc /scannow

Ek olarak, şifrelerinizi değiştirin.
Ayrıca bilgisayarınızda KMS olmayabilir önce dediğim yerleri kontrol edin, sonra ürün anahtarını kaldırın.

C:\Windows\SECOH-QAD.exe varsa eğer bilgisayarınızda KMS olabilir. Bu durumda ürün anahtarını kaldırın. Ve program ekle veya kaldırda KMSPico varsa bunlar belirtilerdir.
Hocam Program ekle veya kaldırda KMSpico yok. Windows klasöründe de SECOH-QAD isimli dosyalar yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı