Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Sosyal medya botu olmamın bana bir zararı dokunur mu? Bence bot olmamda bir sakınca yok. Zaten uygulama kullanmadım.
Eğer doğru yaparsan %100 temizlenir. Yanlış yaparsan kalıntıları kalır.

Eğer silinmez ise bot olarak devam edersin. Sosyal medya botu.

Sosyal medya botu olmamın bana bir zararı dokunur mu? Bence bot olmamda bir sakınca yok. Zaten uygulama kullanmadım.

Instagram botu olabilirsin, internetin bir anda yükselir azalır. Bence çok kötü bir durum.

1-2 hafta gözlemleyip WireShark ile ağ trafiğini izleyeyim. Sıkıntı olursa size bildiririm. Olmazsa rehberi uygulayacağım.

Rehber ile ilk olarak MBAM ve Zemana ile tam tarama yapın sonra lisans anahtarını kaldırın uygulayacaksanız.

2 saat sonra tekrar mı siliyoruz CMD'den KMSpico'yu?

120 dakika neden? Zararlı kendini kopyalama özelliğine sahip sanırım. CMD kodları ile lisansı silsek bile yeniden otomatik aktifleşiyor. Bu yüzden 120 dakika sonra kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer sorun olursa kesinlikle uzman bir A-V veya A-M (Anti-Malware) yazılımına sorun.

Bence temiz bir format at, kalıntılar zor siliniyor. Anca format Ya CMD ile yapacaksın, ya da OEM kod kullanacaksın. İnternette 15 20 TL'ye satılıyor, onlar daha güvenli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence temiz bir format at, kalıntılar zor siliniyor. Anca format Ya CMD ile yapacaksın, ya da OEM kod kullanacaksın. İnternette 15 20 TL'ye satılıyor, onlar daha güvenli.

Eğer bu rehber işe yaramazsa format atabilirler. Ayrıca kalıntıları da kalıyor ama bunu Anti-Virüs veya Anti-Malware yazılımları bulup siliyor. Bu konuda haklısın. İnternetten satın almak yerine bedava istiyorlar. Gerçekten anlamıyorum KMSpico kullananları.

Hocam bir de KMSpico'yu ölümüne savunanlar var. Onlar ayrı bir kafa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…