Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım onun yerine bilgisayarı sıfırlasam olur mu, yedeklesem her şeyi? Bir de benim Epic, Steam, Gmail hesapları falan var onlara bir şey olmaz değil mi?

Hocam zararlı yok. MBAM ile taratın. Ayrıca o lisans anahtarını bence kaldırın, sıfırlamaya gerek yok.

Hocalarım onun yerine bilgisayarı sıfırlasam olur mu, yedeklesem her şeyi? Bir de benim Epic, Steam, Gmail hesapları falan var onlara bir şey olmaz değil mi?

Hayır, sıfırlamak yerine format atmalısınız. Format atınca her şey silinir ama 2. diskiniz varsa oraya yedekleyebilirsiniz. Yanlışım varsa düzeltin @xDarkLyne.

Hayır, sıfırlamak yerine format atmalısınız. Format atınca her şey silinir ama 2. diskiniz varsa oraya yedekleyebilirsiniz. Yanlışım varsa düzeltin @xDarkLyne.

KMSpico zararlısı format ile geçmez diye biliyorum. Format atarsan bile otomatik olarak etkinleşir çünkü kendim sanal makinede denedim. Zararlıyı soktum. Lisans anahtarını kaldırdım. 120 dakika sonra tekrar etkinleştirildi.

Hocam zararlı yok. MBAM ile taratın. Ayrıca o lisans anahtarını bence kaldırın, sıfırlamaya gerek yok.

Hocam Malwarebytes'i diyorsanız bende zaten var. Tam tarama yapmıştım ama 1 günden fazla sürdüğü için kapatmıştım, tamamlanmamıştı. Bu arada hangi lisansı kaldırmamı istiyorsunuz? Windows'un mu?

KMS ile etkinleştirilmiş lisansı bence kaldırın. Rehberde anlatım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…