Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Slmgr /cpky
Slmgr /upk
Bu kodları girdikten sonra yeniden başlatıp sonra slmgr -dlv yazıp atın.
Biraz geç oldu dersteydim görmedim kusura bakmayın.

Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Siz bir konunuzda KMS'nin anakartınıza gömüldüğünü söylemiştiniz. Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

MBAM veya zemena ile tarama yaptınız mı?
Malwarebytes ile tam tarama yapmıştım herhangi bir şey çıkmadı hocam bir de orada slmgr /cpky slmgr /upk kodlarından sonra 120 dakika bekleyin diyor 120 dakika beklemeden sizin dediğiniz kodları tekrardan girdim ondan bir şey olur mu?

Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Siz bir konunuzda KMS'nin anakartınıza gömüldüğünü söylemiştiniz. Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

Gömülü değilmiş kendini kayıt defterine kopyalamış oradan anahtarı silince verilen kodlar ile kopyalayamıyor bu yüxden çözüldü yani öyle bir şey yok.

Sıkıntı olmaz 120 dakika sonra tekrar bakın olmazsa arama yerine CMD yazıp ona sağ tıklayıp yönetici çalıştırın kodları yazın bir de öyle deneyin.

Gömülü değilmiş kendini kayıt defterine kopyalamış oradan anahtarı silince verilen kodlar ile kopyalayamıyor bu yüzden çözüldü yani öyle bir şey yok.
Hocam bende de kayıt defterinde KMS var ama silmeye çalıştığımda silemiyorum. Siz uninstaller kullandınız mı?

Ben ürün anahtarını sildim öyle düzeldi geri kalan dosyaları çalışmıyor içiniz rahat etmediyse gidip format atabilirsiniz.

Hocam format değil direk temiz kurulum yapacağım. İnşallah anakarta gömülmemiştir.

Merhaba hocam, bende KMS önbelleğiyle etkinleştirildi diyor. Fakat kullandığımız Windows 10 babamın iş yerindeki bilgisayarlarda kullanılanlardan. Bilgi-işlemden almıştı. KMSpico'nun eski orijinal sitesinden alınmış olabilir mi? Yoksa temizleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…