Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Hocam ben onu anlamadım. CMD üzerinden etkinleştirme yaptım. Kodları atsam veya rehberi atsam bakabilir misin?

Hocam ben onu anlamadım. CMD üzerinden etkinleştirme yaptım. Kodları atsam veya rehberi atsam bakabilir misin?
CMD ile yapılan KMS sunucuları üzerinden etkinleştirme yapıyor. Herhangi bir zararı yoktur.

Yine de yazdığınız komutları söylerseniz iyi olur.

CMD ile yapılan KMS sunucuları üzerinden etkinleştirme yapıyor. Herhangi bir zararı yoktur.

Yine de yazdığınız komutları söylerseniz iyi olur.
cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc cscript slmgr.vbs /ato
cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc cscript slmgr.vbs /ato
Kodlar sırasıyla böyle hocam. @156318

Kodlar sırasıyla böyle hocam. @156318
Etkinleştirme için kullandığın KMS.lotro.cc sunucusu bilgisayarınızı izleyebilir. Güvenilir değil. Sunucu sizi takip ediyor mu, etmiyor mu emin olamazsınız.

Şimdi ben kullandım, bunu yapınca lisansım de-aktif olacak mı? Yoksa normal bir şekilde kullanmaya devam edebilecek miyim?

Hocam "slmgr. Vbs -xpr" bu kodu yazınca galiba bugünü söylüyordu şimdi tekrar baktım bunlar ne demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…