Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Bu sorunun tonla konusu açıldı. Oradan okuyabilirsiniz.

KMSPico ile etkinleştirip Microsoft hesabıma bağladım. Ardından orijinal ISO ile tüm diski temizleyip yeniden Windows 10 kurdum. Bilgisayarı açtım lisans yoktu. Hesabıma bağladım lisans geldi. Sanırsam KMSPico zararlısını zararsız hale çevirmenin en sağlam yolu bu.

Merhaba hocam yaklaşık 1 yıl önce PC dizdiğimde KMSpico uygulaması ile değil de CMD'den kod yazarak etkinleştirmiştim forumdaki kodları yazarak kaldırdım özelliklerde artık etkinleştirildi yazmıyor fakat Windows'u etkinleştirin yazısı yeniden gelmedi gitmiş midir sizce.

Slmgr /xpr yazıp ekran resmi atar mısın?

KMS sunucusuna bağlı gibi gösteriyor ama aslında KMSpico sunucusunda, dediğim gibi lisans silme kodlarını girin.

Klasik Windows. slmgr /xpr kodunu yazıp buraya atın lisans yok derse sorun yoktur.

KMS sunucusuna bağlı gibi gösteriyor ama aslında KMSpico sunucusunda, dediğim gibi lisans silme kodlarını girin.
Microsoft hesabımı bağladığım için KMSPico sunucusuna bağlanıp botnet mi oluyorum? Bu ciddi bir güvenlik açığı demek farkındaysanız. Önümüzdeki günlerde bu olayı detaylı araştıracağım.

dediklerini yaptım ve slmgr -dlv yazdım ürün anahtarı bulunamadı yazıyor sadece kurtuldum mu yani

Dediklerini yaptım ve slmgr -dlv yazdım ürün anahtarı bulunamadı yazıyor sadece kurtuldum mu yani.

120 dakika sonra tekrar slmgr -dlv kodunu girin sorun olmazsa kurtuldun demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…