Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Bende korsan Windows yoktu fakat korsan Office vardı. Microsoft artık korsan Office kurulumlarını tespit etmeye başladığı için korsan Office'i sildim. Fakat Windows yine de her giriş yaptığımda korsan Office'den kalan etkinleştirme girdileri ile Office'i etkinleştirmeye çalışıyor fakat Office yüklü olmadığı için başarısız oluyordu. Bu nedenle de her oturum açtığımda görev yöneticisinde "KMS Connection Broker" işlemi birkaç saniyeliğine çalışıp geri kapanıyordu.

Bunu çözmek için Office Scrubber adlı bir araç kullandım. Aracı kullanarak Office Software Protection Platform'u ve tüm kalıntılarını sistemimden sildim ve sorun çözüldü.

Artık bilgisayar açıldığında "KMS Connection Broker" işlemi hiç çalışmıyor.

Bu bilgi için teşekkür ederim.

Hocam biraz bekleyin tekrar o komutu gürin bende slmgr /xpr kodunu girdiğimde ürün anahtarı diyordu.

Merhabalar elimde laptop var ve sıfır olduğundan eminim ancak 6 aylık windows ile geldi kısacana şöyle demeliyiz
Eğer kalıcı yazmıyor ve bir süre yazıyor ise KMSpico kullanılmış olabilir demeliyiz.
Eminim ürün sıfır her şeyi ambalajı fenan duruyordu ve 6 aylık kod ile geldi.

Mesajı dikkatli okumanı kesinlikle öneririm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…