Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Dediğiniz şeyleri yaptım ve görselde gördüğünüz şey çıktı. "Tamam" tuşuna basınca birkaç şey daha geldi önüme. Daha sonra tekrardan slmgr -dlv yazdım ve "lisans bulunamadı"dedi. İyi bir şey mi bu yani olmuş mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    33,9 KB · Görüntüleme: 84

Evet iyi bir şey. Eğer içinizde kuşku kaldıysa, CMD'yi yönetici olarak başlatıp slmgr /xpr yazın görüntüsünü bana atın hocam.

Ben direk CMD üzerinden KMS ile aktifleştirdim sizce sıkıntı yapar mı (önceden E7500 sistemime E5200 sistemime ve Ryzen 3 3100 işlemcili sistemlerime normal uygulama ile yaptım ama bu sefer üşendim CMD üzerinden i5 110400F sistemime yaptım acaba sıkıntı çıkar mı para vermeye de üşeniyorum 10 15 30 TL falan ama vermeye üşeniyor insan bu zamana kadar sıkıntısını yaşamadım ama sistem yeni nesil olunca iş değişir mi onu bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    34,3 KB · Görüntüleme: 82
Dostum KMSpico ekran kartını kullanarak DDoS saldırısı yapan bir yazılım. zararlı mı? Evet. Sisteme yükü var mı? Pek gözlemleyemezsin bu yükü. Büyük derecede sıkıntı çıkartmaz karar sana kalmış.

Dostum KMSpico ekran kartını kullanarak DDoS saldırısı yapan bir yazılım. Zararlı mı? Evet. Sisteme yükü var mı? Pek gözlemleyemezsin bu yükü. Büyük derecede sıkıntı çıkartmaz karar sana kalmış.
Bu bilgisayar dünyasında kimse kimseye bedava hizmet vermiyor. - bazı antivirüs programları bile- eminim bazı adı duyulmuş markalar, KMSpico'dan zararlı yazılımları kendi programlarına dahil etmiştir. Dediğim gibi karar sana kalmış.

Windows 11'e bile KMSpico etkinleştirince biraz tuhaf kaçıyor.

Az önce VMware ile Win 11 Pro kurdum (şaşırtıcı şekilde 5 dk de kuruldu açıldı 8 GB RAM ve 6 çekirdek ayırdım işletim sistemine orada bile KMSpico kullandım)

Bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz gümlemeyiz.

Orjinal KMSpico portable versiyonu yıllarca etkinleştirmede kullandım. (forum kuralları gereği önermiyorum). Şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama içim rahat etsin diye 40 tlye Home key aldım temiz formatla aktif ettim. Kardeşimin bilgisayarında hala bu yöntemi kullanıyorum (Ona da yakın zamanda key alacaz.). Eski netbookumda da KMS kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken nokta orjinal KMSpicoyu(mydigitallife forumundan) kullanmak ve portable versiyonunu kullanmak.(Yine de kurallar gereği önermiyorum.) Çünkü bir çok internetteki KMSpico dosyası virüslü. İçinizin rahat etmesi açısından en güzel çözüm tabi key almak. Microsoft'un etik olarak onaylamadığı etik olmayan yollarla elde edilmiş ucuz Keyleri kullanmanın doğru olup olmaması vicdanen artık size kalmış. Bana göre Türkiye şartlarında yapacak bir şey yok. Keşke Microsoft kendi sitesinden 200 lira gibi bir fiyata key satsa.

Hocam kendi keyinizi hangi siteden aldınız acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…