Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Hocam tema hep değiştiriyorum yeni güncellediğim için başka yolu yok mu etkinleştirmemin resmi site varken etkinleştirdik KMSpico ile hatırladım.
Korsan istemek ve paylaşmak yasak diyor forum sahipleri. Burada kaçak yolla Windows etkinleştirmeyi rehber yapıyorlar. Komik

Hocam bilgisayarımda kaç tane crackli oyun var.

Hocam tema hep değiştiriyorum yeni güncellediğim için başka yolu yok mu etkinleştirmemin resmi site varken etkinleştirdik KMSpico ile hatırladım.
Hayır hocam kaldırın gitsin etkinleştir yazısını kaldırma yöntemi de crack değil zaten Microsoft'un kendi moderatörü paylaşmış o kodları.
Korsan istemek ve paylaşmak yasak diyor forum sahipleri. Burada kaçak yolla Windows etkinleştirmeyi rehber yapıyorlar. Komik
Hocam her KMS yasa dışı değildir ve aynı zamanda virüste değildir.

Hocam Windows etkinleştirin belası XP zamanlarındaki gibi bilgisayarı çöp hale getirir mi?

Hocam Windows etkinleştirin belası XP zamanlarındaki gibi bilgisayarı çöp hale getirir mi?
Yok hocam sadece altta yazı çıkıyor o da saydam halde ve Defender'in özelliklerinden faydalanmıyorsun o da dert değil bence.

Etkinleştirme için kullandığın KMS. Lotro. CC sunucusu bilgisayarınızı izleyebilir. Güvenilir değil. Sunucu sizi takip ediyor mu, etmiyor mu emin olamazsınız.

Hocam, bende CMD ile etkinleştirdim. Bu sunucu güvenli mi? Şöyle kodlar:

KMS.Digiboy.İr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla benim sistemimde KMS varmış, bir negatif etkisini direkt görmedim ama olmasını istemediğimden bu programlarla taratıyorum şu an, zararlı bulduklarını sildirtip bu CMD işlemlerini de yaptığımda, "kesin olarak" silinmiş olacak mı? Bana bunun cevabı lazım.

En temizi format diyorlarda kim uğraşacak onla. Rehberdeki adımları uygulayıp silersen gider.

Ben hepsini yaptım. Ve etkinleştirme türü tümü diyor, Ne anlama geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…