Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

KMSpico 6 ay kadar etkinleştirir.

1 seneden fazla kullandığım olmuştur 6 ay ile sınırlı değil.

Geçen sene kurduğum bilgisayara geçen hafta format attım (Windows 11'den 10'a geri döndürmek için) yine KMS yaptım bir sorun yaşamadım bu güne kadar.

E7500 sistemime de i5 11400F sistemine ve Ryzen 3 3100 sistemime KMSpico ile etkinleştirdim ve bir sorun yaşamadım hiçbir şekilde.
Ha derseniz ki mining yaparlar PC de diye ben zaten miningi yapıyorum o yüzden oradan da sıkıntım yok.

Hayır hepsi virüslü değil ama virüslü olmayanlar bile arkada kaynak harcıyor.

Onu bize söyleyin de biz de kullanalım bari(öyle bir şey varsa tabii).peki şöyle sorayım. Aynı sistemin KMS'li ve KMS'siz halini denediniz mi?

Evet KMS olmadan kullandığım PC sanki kasıyormuş gibi geliyordu (üniversite PC'si veya internet kafe PC'si fark etmez) etkinleştirme olmadan da kullandım

Yani ya bende bir şey var ya da başka bir şey diyeceğim ama şöyle bir şey var şimdi KMS hadi bilgisayarı sömürüyor (ben görmedim daha Allah'ta göstermesin) nasıl anlaşılıyor o zaman merak ettim.

Kaç tane bilgisayar kullandım aynı şekilde ( şu ana kadar 4 tane masaüstü kendi bilgisayarım oldu (E7500 E5200 Ryzen 3 3100 ve i5 11400Fli bilgisayarlarım oldu) 1 tane laptopum oldu T4200 hiçbirisinde bir fark olmadı

Yani ne farkı oluyormuş bir anlattı bileyim ona göre gözlemlerimi anlatayım.

Retail key diyor bende kmspicomu oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…