Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak da format attıktan sonra sürücüler vs kurdum, yeniden başlattıktan sonra bu yazdı. KMS var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, Retail key ile etkinleştirilmiş.
Yalnız hocam hiçbir etkinleştirmede bulunmadım w10 son isteğe bağlı güncellemesini yaptım yeniden başlattım.

Ha bide format atalı 1 ay oluyor yeni oldu.

Yalnız hocam hiçbir etkinleştirmede bulunmadım w10 son isteğe bağlı güncellemesini yaptım yeniden başlattım.

Ha bide format atalı 1 ay oluyor yeni oldu.
PC'nin yanında gelmiştir muhtemelen.

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak da format attıktan sonra sürücüler vs kurdum, yeniden başlattıktan sonra bu yazdı. KMS var mıdır?
Ekran görüntüsünü sil bu arada. Key elinden uçup gitmesin.

PC'nin yanında gelmiştir muhtemelen.

Ekran görüntüsünü sil bu arada. Key elinden uçup gitmesin.
Hocam anlamadığım birşey var neden 1 yıl sonra oluyor bu çünkü ilk aldığımdan beri w10 etkinleştir yazısı ile kullanıyorum.

Kişiselleştir kısmı bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1655488688960.png
    171,5 KB · Görüntüleme: 103
Selam ben şöyle bir şey yaptım. KMS'nin PC'ye girdiği keyi öğrendim sonra KMS sildim. O keyle etkinleştirdim. Ancak tekrar slmgr -dlv ile baktım yine burada KMS ile etkinleştirildi yazıyor. Acaba aynıyamı gelmiş oldu.İşin açığı microsoftun sitesindeki keyi girdim yine aynı yazı yazıyor ve etkinleştirildi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    82,1 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…