Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Zamanında ne olduğunu bilmediğimden KMSauto ile win10 aktifleştirmiştim. Şu an cmd'den kontrol ettiğimde herhangi bir KMS yazısı yazmıyor. Program kaldır kısmında veya görev yöneticisi kısmında da KMS'ye dair herhangi bir şey göremedim. Malwarebytes ile tarama yaptım onda da herhangi bir şey çıkmadı. Format atmama gerek var mı? En güvenli biçimde nasıl kontrol edebilirim.

Hocam fotoğrafı hemen silin Retail sizin ki.

KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır.
KMSpico kullanıyorum ancak komudu yazınca KMS ile ilgili hiçbir şey çıkmıyor. Herhalde gerçek KMSpico kullanıyorum. Bu arada KMSpico'nun gerçeği zararlı değil diye biliyorum, değil mi? Çünkü yıllardır KMSpico kullanıyorum (yıllardır derken sunucularının kapanmasının da öncesinde).

Eki Görüntüle 1503448
Hocam bende var sanırım KMS falan yazıyor da var mı?
Maalesef var. Ancak şanslıyım ki KMSpico kullanmama rağmen KMS tarzı birşeyler yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…