Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Ben sorunun çözümünü istiyorum. Temiz kurulum diyorsun. Format en son çözüm değil mi? İyi o zaman, her şeye format at de. Sistemle birlikte gelen 1.000 TL değerindeki orijinal ürün anahtarını bulmak varken neden 20 TL'ye OEM ürün anahtarı alayım? Yardımcı olmayacaksan format format deyip durma bence.

Olmuş mu hocam?

Teşekkür ederim, sildim ama 3.'de şöyle bir sorunla karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kardeşim senin bu yaptığın iş saçmalık. Format en son çözüm değil. Yapman gereken bir iş olmuş artık 3 yıldır temiz kurulum yapmıyorsun. Bir tane konu aç ben 3 yıldır temiz kurulum yapmıyorum diye bak sana ne diyecekler.

Sistemimde sorun yokken neden yapayım? 3 yılda ne mavi ekran aldım, ne de sistem çöktü. Ben diyorum ürün anahtarını bulmam lazım, sen diyorsun format at. Format atınca gelecek mi? Başkalarının ne dediği bana yardımcı olmadığı sürece beni ilgilendirmiyor.

Kardeşim ürün anahtarını kaybettiysen kim, nasıl bulsun? Anakart yandı değişti diyorsun. Mecburen yeni lisans alacaksın.
@Slayer2021 sizinki de temiz şu an. Orijinal lisans alıp kullanabilirsiniz zararlı yazılımları sildiyseniz.

Tamam, teşekkürler ama 120 dakika demiş arkadaş. Ne oluyor?
Anlamadım yani 120 dakika ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…