Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Bilgisayarı lisanssız kullansam neleri kaybederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un bazı özelliklerine erişemezsiniz. Ayrıca zırt pırt lisans uyarısı gelir. Onun dışında sorun yok.

Peki rehberi hemen uygulamam mı gerekiyor? Yoksa sonra da yapsam olur mu?

Evet 2018 veya 2016'ya kadar orijinal sitesinde satıldı. Daha sonra site kapanınca, bu uygulamayı bedava ve virüslü olarak yayınladılar. %99'u virüslüdür. Kaynak: Can Deger YouTube.

Hayır, Can Değer'in anlatmak istediği o değildi, KMSpico programının resmi dağıtım kanalları kapandı ve başkaları virüslü olarak programı yaymaya başladı doğru ama KMSpico önceden de kesin olarak güvenli değildi. Korsan KMS sunucularına bağlanarak etkinleştirme yapıyordu. Bunu günümüzde programa başvurmadan CMD ile bile yapabilirsiniz. Yani KMSpico yöntemi hiçbir zaman güvenli değildi.

Peki KMS'nin kalıntılarını format atmadan temizlemek mümkün mü?

Windows 10'u bilgisayarım kaldırmayınca ben de Windows 8.1'e geri döndüm. Dönünce hemen KMSpico kullandım tabii. Bu rehberi görünce hiç risk almayıp hemen uyguladım, şu an temiz gibi. Ama sistem daha ağır çalışıyor gibi hissediyorum. 2 günde zombi olmayız değil mi?

Yararlı içerik, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…