mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 30 Mayıs 2021 #21 mwmi dedi: Hocam forumu atar mısınız bana (linki) Eğer technopad ise Genişletmek için tıkla... DA forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz W10 etkinleştirme yazarsan çıkar.
mwmi dedi: Hocam forumu atar mısınız bana (linki) Eğer technopad ise Genişletmek için tıkla... DA forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz W10 etkinleştirme yazarsan çıkar.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #22 KMSpico bilgilerini çalmaz. Senin bilgisayarını zombi yapar, bot olarak kullanılırsın.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.218 Çözümler 86 30 Mayıs 2021 #23 HWID yöntemi ile aktifleştirdim hala bir sorun olmadı buraya kadar.
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2021 #24 mutsuzfiberdolabı dedi: Da forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz Windows 10 etkinleştirme yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım. Ama her türlü KMS server'larına bağlanıp yapılmaktadır bu işlem.
mutsuzfiberdolabı dedi: Da forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz Windows 10 etkinleştirme yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım. Ama her türlü KMS server'larına bağlanıp yapılmaktadır bu işlem.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Mayıs 2021 #25 Anladım teşekkürler cevaplar için en kısa zamanda format atmaya çalışacağım başka kurtulmanın yolu yok galiba.
Anladım teşekkürler cevaplar için en kısa zamanda format atmaya çalışacağım başka kurtulmanın yolu yok galiba.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 30 Mayıs 2021 #26 mwmi dedi: Hocam baktım. Ama her türlü KMS server'larına bağlanıp yapılmaktadır bu işlem. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim.
mwmi dedi: Hocam baktım. Ama her türlü KMS server'larına bağlanıp yapılmaktadır bu işlem. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #27 MehmetSLH dedi: Anladım teşekkürler cevaplar için en kısa zamanda format atmaya çalışacağım başka kurtulmanın yolu yok galiba. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi çözüme kavuştu. Sen yöntemleri yanlış yapıyor olabilirsin. Her neyse format at geç.
MehmetSLH dedi: Anladım teşekkürler cevaplar için en kısa zamanda format atmaya çalışacağım başka kurtulmanın yolu yok galiba. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi çözüme kavuştu. Sen yöntemleri yanlış yapıyor olabilirsin. Her neyse format at geç.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Mayıs 2021 #28 xDarkLyne dedi: Çoğu kişi çözüme kavuştu. Sen yöntemleri yanlış yapıyor olabilirsin. Her neyse format at geç. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış yoktu hata olan zemena virüsü bulamıyordu. Sizin konu karşıma çıkmasaydı zombi virüslü bilgisayarım olacaktı teşekkürler hocam.
xDarkLyne dedi: Çoğu kişi çözüme kavuştu. Sen yöntemleri yanlış yapıyor olabilirsin. Her neyse format at geç. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış yoktu hata olan zemena virüsü bulamıyordu. Sizin konu karşıma çıkmasaydı zombi virüslü bilgisayarım olacaktı teşekkürler hocam.
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2021 #29 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... O CMD dosyasını not defterinde aç içinde KMS linki göreceksin.
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... O CMD dosyasını not defterinde aç içinde KMS linki göreceksin.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 30 Mayıs 2021 #30 mwmi dedi: O CMD dosyasını not defterinde aç içinde KMS linki göreceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl dosya ya? Ben kod yazdım sadece .
mwmi dedi: O CMD dosyasını not defterinde aç içinde KMS linki göreceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl dosya ya? Ben kod yazdım sadece .