mutsuzfiberdolabı
Hectopat
DA forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz W10 etkinleştirme yazarsan çıkar.Hocam forumu atar mısınız bana (linki) Eğer technopad ise
DA forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz W10 etkinleştirme yazarsan çıkar.Hocam forumu atar mısınız bana (linki) Eğer technopad ise
Da forum hocam. @87546 hocam açmıştı konuyu. Ücretsiz Windows 10 etkinleştirme yazarsan çıkar.
Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim.Hocam baktım. Ama her türlü KMS server'larına bağlanıp yapılmaktadır bu işlem.
Anladım teşekkürler cevaplar için en kısa zamanda format atmaya çalışacağım başka kurtulmanın yolu yok galiba.
Çoğu kişi çözüme kavuştu. Sen yöntemleri yanlış yapıyor olabilirsin. Her neyse format at geç.
Hocam baktımda .exe dosyası falan yoksa sıkıntı olmaz diyenler vardı. Ondan bir sorayım dedim.
Hocam nasıl dosya ya? Ben kod yazdım sadeceO CMD dosyasını not defterinde aç içinde KMS linki göreceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.