T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #11 Peki key için önerebileceğiniz siteler var mıdır acaba. Ve KMS nedir @Prime777 hocam bir el atar misiniz?
Peki key için önerebileceğiniz siteler var mıdır acaba. Ve KMS nedir @Prime777 hocam bir el atar misiniz?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ocak 2023 #12 Savage33 dedi: KMSpico ne zamandan beridir kullanırım bir sorununu görmedim. Lisans da alabilirsiniz çok uçuk fiyatları yok. Ama orjinalliği tartışılır tabi Genişletmek için tıkla... Ucuz lisanslara sahte diyip kmsye orijinal mi diyorsunuz yani
Savage33 dedi: KMSpico ne zamandan beridir kullanırım bir sorununu görmedim. Lisans da alabilirsiniz çok uçuk fiyatları yok. Ama orjinalliği tartışılır tabi Genişletmek için tıkla... Ucuz lisanslara sahte diyip kmsye orijinal mi diyorsunuz yani
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #13 theumtkyd dedi: Ucuz lisanslara sahte diyip kmsye orijinal mi diyorsunuz yani Genişletmek için tıkla... Bu mesajdan bunu nasıl çıkardınız hayret ettim. Konu sahibinin sorusunu yanıtladım sadece.
theumtkyd dedi: Ucuz lisanslara sahte diyip kmsye orijinal mi diyorsunuz yani Genişletmek için tıkla... Bu mesajdan bunu nasıl çıkardınız hayret ettim. Konu sahibinin sorusunu yanıtladım sadece.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #14 theumtkyd dedi: Ucuz lisanslara sahte deyip KMS'ye orijinal mi diyorsunuz yani Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmalıyım sizce onerebilceiginiz bir şey var mı?
theumtkyd dedi: Ucuz lisanslara sahte deyip KMS'ye orijinal mi diyorsunuz yani Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmalıyım sizce onerebilceiginiz bir şey var mı?
XenoShelby Picopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #15 die dedi: Yaklaşık 5 yıldır buradan kullanıyorum bir sıkıntısını görmüyorum. Bilgisayarda gömülü lisans olduğu için artık ihtiyacım yok fakat herhangi bir şekilde virüs bulaştırdığını falan görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Sen görmezsin zaten dddd.
die dedi: Yaklaşık 5 yıldır buradan kullanıyorum bir sıkıntısını görmüyorum. Bilgisayarda gömülü lisans olduğu için artık ihtiyacım yok fakat herhangi bir şekilde virüs bulaştırdığını falan görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Sen görmezsin zaten dddd.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ocak 2023 #16 TheDarkS16 dedi: Peki key için önerebileceğiniz siteler var mıdır acaba. Ve KMS nedir @Prime777 hocam bir el atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans. TheDarkS16 dedi: Hocam ne yapmalıyım sizce onerebilceiginiz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ben olsam deneme sürümü kurar geçerim şahsen öyle yapıyorum. Ama illa etkinleştireceğim derseniz sağlamlisanstan al bence.
TheDarkS16 dedi: Peki key için önerebileceğiniz siteler var mıdır acaba. Ve KMS nedir @Prime777 hocam bir el atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağlamlisans. TheDarkS16 dedi: Hocam ne yapmalıyım sizce onerebilceiginiz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ben olsam deneme sürümü kurar geçerim şahsen öyle yapıyorum. Ama illa etkinleştireceğim derseniz sağlamlisanstan al bence.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #17 theumtkyd dedi: Sağlamlisans. Ben olsam deneme sürümü kurar geçerim şahsen öyle yapıyorum. Ama illa etkinleştireceğim derseniz sağlamlisanstan al bence. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü nasıl oluyor hocam anlatir misiniz rica etsem.
theumtkyd dedi: Sağlamlisans. Ben olsam deneme sürümü kurar geçerim şahsen öyle yapıyorum. Ama illa etkinleştireceğim derseniz sağlamlisanstan al bence. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü nasıl oluyor hocam anlatir misiniz rica etsem.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Ocak 2023 #18 Hayır, güvenilmez. Sağlamlisans üzerinden key satın alabilirsiniz.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ocak 2023 #19 TheDarkS16 dedi: Deneme sürümü nasıl oluyor hocam anlatir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Normal Windows kuruyorsun ama etkinleştirmeden kullanıyorsun bu kadar.
TheDarkS16 dedi: Deneme sürümü nasıl oluyor hocam anlatir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Normal Windows kuruyorsun ama etkinleştirmeden kullanıyorsun bu kadar.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #20 550519 dedi: Hayır, güvenilmez. Sağlamlisans üzerinden key satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam deneme sürümü hakinda ne düşünüyorsunuz? theumtkyd dedi: Normal Windows kuruyorsun ama etkinleştirmeden kullanıyorsun bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bir hız farkı veya daha fazla kullanım yok değil mi ve Windows etkinlestimem lazım benim PIN'i kaldiricagim. PC acilirken olan.
550519 dedi: Hayır, güvenilmez. Sağlamlisans üzerinden key satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam deneme sürümü hakinda ne düşünüyorsunuz? theumtkyd dedi: Normal Windows kuruyorsun ama etkinleştirmeden kullanıyorsun bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bir hız farkı veya daha fazla kullanım yok değil mi ve Windows etkinlestimem lazım benim PIN'i kaldiricagim. PC acilirken olan.