KMSpico güvenilir mi?

Araştırırsanız Hwidgen olayı var. Anakartınızı oem lisanslıyor sanırım. Sonra format atın bilgisayara, ve serial girmeden kurun Windows 10 veya 11'i. Bilgisayarda Windows otomatik lisanlanmış olduğunu görürsünüz.

Hocam deneme sürümü hakinda ne düşünüyorsunuz?
Hocam düşünülecek bir şey yok ki anlatayım ben size direkt. Normal Windows işte sadece ekranın sağ altında Windowsu etkinleştir yazıyor ve bazı kısıtlamalar oluyor duvar kağıdı değiştirme falan. (O da istediğiniz fotoğrafı indirip sağ tık masaüstü arkaplanı yap deyince oluyor.)

Hocam deneme sürümü hakinda ne düşünüyorsunuz?

Bir hız farkı veya daha fazla kullanım yok değil mi ve Windows etkinlestimem lazım benim PIN'i kaldiricagim. PC acilirken olan.
Hayır açıkladım önceki mesajda sadece o kısıtlamalar var. Pini etkinleştirmeden de kaldırabilirsiniz.

Hocam düşünülecek bir şey yok ki anlatayım ben size direkt. Normal Windows işte sadece ekranın sağ altında Windows'u etkinleştir yazıyor ve bazı kısıtlamalar oluyor duvar kağıdı değiştirme falan. (o da istediğiniz fotoğrafı indirip sağ tık masaüstü arka planı yap deyince oluyor.)

Hayır açıkladım önceki mesajda sadece o kısıtlamalar var. PIN'i etkinleştirmeden de kaldırabilirsiniz.

Nasıl kaldırmabilirim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı