KMSpico için formata gerek var mı?

Kod ile etkinleştirmenin mantığı nedir peki sonuçta o da korsan. Sistem kullanımında herhangi bir anormallik yok mining virüsü için falan. CPU, Ram kullanımı vs.
Bende çok sonradan çıktı. Çok uzun süre belirti göstermedi. Sonra PC boştayken cayır cayır ısınmaya başladı. Malwarebytes ile taratınca KMSpico buldu halbuki her şeyini silmiştim. Program bunu temizleyince düzeldi yine de formatladım.

Peki genel olarak soruyorum bu soruyu sizce sistemde KMSpico kanaklı bir virüs olsa kullandığım virüs programları bulabilir mi?
Anladım knk sistemi malwarebytes ile taradım bir şey bulamadı bu umarım o tarz bir virüs yoktur pc de

@kebab destroyer Sizi CMD üzerinden sözde güvenli ''KMS'' sistemlerine yönlendirmeyecek keyler 50 liraya satılıyor. Sisteminiz bu kadar değersiz olmamalı.

Bunların gerçek olmadığını microsoft bas bas bağırdı. Yani bizim 3 satır kodla yaptığımız şeyi para verdin diye için rahat ediyor o kadar.

Bunların gerçek olmadığını microsoft bas bas bağırdı. Yani bizim 3 satır kodla yaptığımız şeyi para verdin diye için rahat ediyor o kadar.
Bu konu hakkında net bir şey söyleyebilecek biri var mı peki Microsoft un sitesinde 1000-2000 tl arası değişen keyler nasıl 50 tl ye kadar ucuzlayabiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…