Evet, sonsuza kadar. Kimin umrunda?Kod ile etkinleşmiyor. Deneme sürümünü uzatıyosunuz.
Anladım knk KMSpico ile aynı mantık aslında.Kod ile etkinleşmiyor. Deneme sürümünü uzatıyosunuz.
Onu yaptım knk KMSpico ile ilgili hiçbir şey yok pc de zaten her şeyin kökün kazıdımProgram ekle/kaldır kısmından kaldır, yeter.
Bende çok sonradan çıktı. Çok uzun süre belirti göstermedi. Sonra PC boştayken cayır cayır ısınmaya başladı. Malwarebytes ile taratınca KMSpico buldu halbuki her şeyini silmiştim. Program bunu temizleyince düzeldi yine de formatladım.Kod ile etkinleştirmenin mantığı nedir peki sonuçta o da korsan. Sistem kullanımında herhangi bir anormallik yok mining virüsü için falan. CPU, Ram kullanımı vs.
Anladım knk sistemi malwarebytes ile taradım bir şey bulamadı bu umarım o tarz bir virüs yoktur pc deBende çok sonradan çıktı. Çok uzun süre belirti göstermedi. Sonra PC boştayken cayır cayır ısınmaya başladı. Malwarebytes ile taratınca KMSpico buldu halbuki her şeyini silmiştim. Program bunu temizleyince düzeldi yine de formatladım.
Aynen 2000 lira zaten nedir ki tayfun kardeş.Programsız etkinleştirme de aynı yola gidiyor. En iyisi temiz kurulum yapıp Windows Key almanız olacaktır.
Bunların gerçek olmadığını microsoft bas bas bağırdı. Yani bizim 3 satır kodla yaptığımız şeyi para verdin diye için rahat ediyor o kadar.@kebab destroyer Sizi CMD üzerinden sözde güvenli ''KMS'' sistemlerine yönlendirmeyecek keyler 50 liraya satılıyor. Sisteminiz bu kadar değersiz olmamalı.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Bu konu hakkında net bir şey söyleyebilecek biri var mı pekiBunların gerçek olmadığını microsoft bas bas bağırdı. Yani bizim 3 satır kodla yaptığımız şeyi para verdin diye için rahat ediyor o kadar.
Bu konu hakkında net bir şey söyleyebilecek biri var mı pekiMicrosoft un sitesinde 1000-2000 tl arası değişen keyler nasıl 50 tl ye kadar ucuzlayabiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.