KMSpico ile etkinleştirilen Windows 8.1 kalıcı mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut Diker

Megapat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
Windows 8.1 kursam KMSpico ile etkinleştirsem kalıcı çözüm olur mu ?

KMSpico etkinleştirme nasıl oluyor? Ve 6 ay geçti ne olacak bilgisayar açılmayacak mı ? Etkinleştirmezsem kullanamaz mıyım ?

KMSpico etkinleştirme nasıl oluyor? Ve 6 ay geçti ne olacak bilgisayar açılmayacak mı ? Etkinleştirmezsem kullanamaz mıyım ?
KMSpico ile etkinleştirme ileri ileri kur gibidir İnternet'te detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Açılır ancak etkinleştirme isteyip durur.
Etkinleştirmezseniz de Windows bilgisayarınızı yeniden başlatıp duracaktır.

Ya alakası yok. En kötü ne olabilir. Bilgisayar açılır masaüstü resmin kaybolur, siyah olur masaüstü. Sağ altta da uyarı verir etkinleştir diye. Bende olanları söylüyorum. Bir daha etkinleştirirsin olur biter.

Ya alakası yok. En kötü ne olabilir. Bilgisayar açılır masaüstü resmin kaybolur, siyah olur masaüstü. Sağ altta da uyarı verir etkinleştir diye. Bende olanları söylüyorum. Bir daha etkinleştirirsin olur biter.
Bilgisayarınız etkin olmadığından dolayı kendine sürekli restart atacaktır.
(Sürekli dediğim saat başı, daha önce yaşandı)

Ben öyle bir şey yaşamadım. 2-3 saat takıldım sonra etkinleştirdim.

Bilgisayarınız etkin olmadığından dolayı kendine sürekli restart atacaktır.
(Sürekli dediğim saat başı, daha önce yaşandı)

Benim eski bilgisayarımda Windows 8 vardı KMSpico ile etkinleştirdim hiçbir sıkıntı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle saatte bir reset atma gibi bir durum yok. Bende yaşadım 7 ay önce KMSpico ile etkinleştirmiştim, geçen ay süre sona erdi. Bilgisayarı sabah açtığımda sağ altta etkin değil yazısını gördüm ve tekrar KMSpico ile etkinleştirdim.

Öyle saatte bir reset atma gibi bir durum yok. Bende yaşadım 7 ay önce KMSpico ile etkinleştirmiştim, geçen ay süre sona erdi. Bilgisayarı sabah açtığımda sağ altta etkin değil yazısını gördüm ve tekrar KMSpico ile etkinleştirdim.
Katılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı