KMSpico kaldırma

Dediğiniz yaptım ve son olarak slmgr /dlv yapınca girdiğim kodun son rakamlarını gösterdi fakat ProduKey programında ürün anahtarı bulunamadı diyor.

1- Önceden toplanmış bilgisayarlarda FreeDOS yoksa %100 ihtimalle orijinal Windows vardır zaten, eğer önceden toplanmış bilgisayar aldıysanız yaktınız güzelim orijinal Windows'u.

2- 100 liradan ucuzu var, 20-30 lira olanlardan alabilirsiniz bence.

3- KMSpico'dan kurtulmak için format atmak gereklidir. Evet Komut İstemi'nden etkinleştirme registry'ini düzeltebilirsiniz, ama KMSpico etkinleştirmeyle alakalı sistem dosyalarını değiştirdiği için formattan başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Gösterdi ise sorun yok boş ver produkey i.
ama dediğinizi yapmadım o ürün anahtarı silme şeylerini. onları yaptıktan sonra ürün anahtarını bir daha girsem kabul eder mi? sonuçta bu anahtarlar 1 kullanımlık olmuyor mu acaba bilgim yok pek de.

Bende göstermedi.

Slmgr /dli yazınca kısmi ürün anahtarı yazıp son 5 taneyi yazıyorsa sorun yok.
Yok etkinleştirme kalkıyor tekrar etkinleştirince tekrar Key giriliyor oluyor yani sorunsuz.
ama dediğinizi yapmadım o ürün anahtarı silme şeylerini. onları yaptıktan sonra ürün anahtarını bir daha girsem kabul eder mi? sonuçta bu anahtarlar 1 kullanımlık olmuyor mu acaba bilgim yok pek de.

Slmgr /dli yazınca kısmi ürün anahtarı yazıp son 5 taneyi yazıyorsa sorun yok.
Yok etkinleştirme kalkıyor tekrar etkinleştirince tekrar Key giriliyor oluyor yani sorunsuz.
merhaba dediklerinizi yapmama ragmen slmgr /dli yazınca hayla kendi ürün anahtarımın son 5 hanesini alamadım çok sıkıntıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…