KMSpico kaynaklı dosyalar virüs mü?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Dün Kaspersky ile bilgisayarı tam taradığımda böyle şeyler buldu ama ne bunları indirdim ne de başka bir şey. KMSpico yazıyor.

Not-a-virus: Risktool. Win32.procpatcher. Aat.
Not-a-virus: Nettool. Win64.rpchook. A

Ekran Görüntüsü (83).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u KMS ile etkinleştirdiysen normal çıkması. Tekrar format atın ve key ile aktivasyon yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSpico Windows'u aktifleştirmeye yarayan korsan bir yazılım, bu sebepten korsan bir uygulama olduğu için Kaspersky'a şüpheli gelmiş.

Windows'u KMS ile etkinleştirdiysen normal çıkması. Tekrar format atın ve key ile aktivasyon yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aktivleştirmedim ama 1 2 gün önce kendiliğinden çıktı.

KMSpico Windows'u aktifleştirmeye yarayan korsan bir yazılım, bu sebepten korsan bir uygulama olduğu için Kaspersky'a şüpheli gelmiş.

Crackli Windows için herhangi bir şey indirmedim ama.

Kaspersky onu temizleyip engellemişmi yoksa öyle göstermiş mi?
Bilgisayar başında isen aşağıda ki komutu uygulayıp sonucu yazarmısın?

"Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun."

Bilgisayar başında isen aşağıda ki komutu uygulayıp sonucu yazar mısın?

"Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun."

KMS yazıyor ama indirmedim nereden gelmiş olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı