KMSpico virüs mü?

Değil ama piyasadakilerin çoğu virüslü. Bende de vardı KMSpico bilgisayarı çok yoruyor formatladım acayip bir fps artışı yaşadım.

4 yıl boyunca kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım fakat indirdiğiniz yere göre belki sorunlu olabilir. Windows 10 keyleri internette oldukça ucuza satılıyor bir tane alıp aktifleştirebilirsiniz.

KMSpico sizi işletim sistemini etkinleştirme kisvesi altında kendi sunucusuna bağlayan bir 3.parti yazılımdır ve bu yazılımı kurduğunuz an bilgisayarınıza .exe yazılımıyla bir eşlik virüsünü aktif etmiş, yüklemiş olursunuz. Velhasıl kelam illegal çözümlerin, illegal sonuçları olur yani bu illegal sonuçtan kurtulmak (KMSpico silmek) değil, kurtulmamak (silmemek) sorun açar.
Not: Şahsi tavsiyem işletim sistemini temiz bir kurulumla gerçekleştirin zira kayıt defterinden silindiğinden ve sunucu bağlantısının kesildiğinden %100 emin olamayabilir veya virüsün sistem dosyalarındaki yetkinliğine bağlı sistemi güncel tutmadığı için hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı