KMSpico Kullananlar Yandı!

Orijinalden şaşmayın.

Bunlardan 10 yıldan fazla süredir uzaktayım. Can Değer sağolsun bilgilendirdi sonunda ama onun dışında bunun tehlikeli olduğunu söyleyen onlarca siber güvenlik uzmanı var Youtube'da. Tabii kaçımız açtı seyretti ve KMSpico kullanmayı bıraktı???

Zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Kişiselleştiremiyorsunuz. Tema değişikliği ya da arkaplan değişiklerine izin vermiyor Windows. Açıkçası çok umurumda da değil ya.

Sistem kötü olunca o da olmuyor ya
Wallpaper Engine'dan kişiselleştirme yapılabiliyor
Tam da o soruyu soracaktım. Wallpaper Engine varsa sorun olmaz bence. Microsoft store da kullanılmıyordu sanırım.

Bir ara daha kendi sitesi kapanmamışken denemiştim sonra beceremeyip salmıştım. Gerçi zaten açık kaynaklı ve bedava GNU/Linux ve BSD dağıtımları falan var korsan Windows kullanmaktan(Gerçi orijinalinden de iyi.) her türlü daha iyi.

İnternette ucuza satılan Key'ler mevcut onlardan satın alabilirsiniz ellerinde kalan Key'leri internette satışa çıkarıyorlar korkmanıza ve çekinmenize gerek yok alabilirsiniz.

Ben orjinal sitesinden indirdim 2016'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…