Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #1 PC parçaları takıldığında KMSpico çalıştırılmıştı. Anakarttan silebilir miyim? Bilgisayarımı kaybetmek istemiyorum.
PC parçaları takıldığında KMSpico çalıştırılmıştı. Anakarttan silebilir miyim? Bilgisayarımı kaybetmek istemiyorum.
Çözüm Boranity 10 Nisan 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ondan sonra Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ondan sonra Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapın.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #21 KyryloDN dedi: Ben de bir zamanlar kullandım bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün. Yigithan Yildirim dedi: Yararlı bir şey değil elbette. Temiz kurulum yap düzelir, etkinleştir yazısı çıkar yine. Ben yazı gitsin diye yapıyordum her formattan sonra ama bir daha yapmam. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam PC'den bilgisayarcıya versem? Artı 0 Eksi
KyryloDN dedi: Ben de bir zamanlar kullandım bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün. Yigithan Yildirim dedi: Yararlı bir şey değil elbette. Temiz kurulum yap düzelir, etkinleştir yazısı çıkar yine. Ben yazı gitsin diye yapıyordum her formattan sonra ama bir daha yapmam. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam PC'den bilgisayarcıya versem?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #22 Ardaa41 dedi: Nasıl çözdün. Pek anlamam PC'den bilgisayarcıya versem? Genişletmek için tıkla... Direk KMSpico ve ondan kalan dosyaları sildim o kadar merak etme silmesen bile bilgisayarın çökmez. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Nasıl çözdün. Pek anlamam PC'den bilgisayarcıya versem? Genişletmek için tıkla... Direk KMSpico ve ondan kalan dosyaları sildim o kadar merak etme silmesen bile bilgisayarın çökmez.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #23 KyryloDN dedi: Direk KMSpico ve ondan kalan dosyaları sildim o kadar merak etme silmesen bile bilgisayarın çökmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl sildiniz? Artı 0 Eksi
KyryloDN dedi: Direk KMSpico ve ondan kalan dosyaları sildim o kadar merak etme silmesen bile bilgisayarın çökmez. Genişletmek için tıkla... Nasıl sildiniz?
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #24 Ardaa41 dedi: Nasıl sildiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara gir arama kısmına KMSpico yaz sonra sil onları. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Nasıl sildiniz? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara gir arama kısmına KMSpico yaz sonra sil onları.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #25 KyryloDN dedi: Bu bilgisayara gir arama kısmına KMSpico yaz sonra sil onları. Genişletmek için tıkla... KMS pico çıkmadı ancak lisans iptal etme kodu girince KMS falan yazıyor. Artı 0 Eksi
KyryloDN dedi: Bu bilgisayara gir arama kısmına KMSpico yaz sonra sil onları. Genişletmek için tıkla... KMS pico çıkmadı ancak lisans iptal etme kodu girince KMS falan yazıyor.