KMSpico nasıl kaldırılır?

470787

Hectopat
Arkadaşlar ben bilgisayarcıya gidip format attırdım. Formatta KMSpico kurmuşlar. Bu da zararlı bir yazılımmış. Bunu kaldırmak istiyorum. Bunun için format atmak istiyorum. Ama ben daha önce hiç format atmadım. Şimdi bende bir key yok. Ayrıca format atma bilgimde yok. Son olarak başka bir bilgisayarımda yok. Ne yapabilirim?

Windows 7 64 bit.

Arkadaşlar ben bilgisayarcıya gidip format attırdım. Formatta KMSpico kurmuşlar. Bu da zararlı bir yazılımmış. Bunu kaldırmak istiyorum. Bunun için format atmak istiyorum. Ama ben daha önce hiç format atmadım. Şimdi bende bir key yok. Ayrıca format atma bilgimde yok. Son olarak başka bir bilgisayarımda yok. Ne yapabilirim?

Windows 7 64 bit.

Tek çözümü format gibi çünkü bizim rehberdekileri uygulayınca evet kalkıyor ama güncelleme yapınca geri geliyor git söyle tekrar format atıp KMS yapmasınlar.

Hocam ben baktımda bende KMSpico diye bir dosya da var ama sanırım OEM ile etkinleştirilmiş bu ne anlama geliyor.
slmgr /dlv komutunu Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp girin.

Sonra da fotoğrafını atın.
Bir de ShowKeyPlus ile anahtarınızı kontrol edin.
Ayrıca kaldırmanın en temiz yolu formattır.

Adsız.png

C diski > user > ofis klasörünün içinde KMSpico install ve unistall diye 2 dosya var bir de read me diye bir text var.

KMSpico benim bildiğim Windows 7'de çalışmıyor. Windows 7 için genelde Windows Loader ve Chew-Wga kullanılıyor.(Korsan yazılım önermiyorum)
Ama bir şekilde bilgisayarınıza KMSpico ofis aktifleştirmek için vs. girdiyse en temiz kurtulma yolu format.
Bu arada KMS aynı zamanda Windows'un kendi uzaktan yönettiği lisans kontrol servisinin ismi. KMSpico ile karıştırılmaması gerekir.

EDİT: KMSPİCO Windows 7'nin Enterprise ve Professional versiyonlarda da lisanslama yapabiliyormuş. Eksik bilgim içim özür dilerim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı