Format atabilirsen format at. En temizi o.Detaylı anlatırsanız sevinirim. Resimlerini atıyorum.
Detaylı anlatırsanız sevinirim. Resimlerini atıyorum.
Format atabilirsen format at. En temizi o.
Kaldıramazsın. Kayıt defterinin ırzına geçiyor. Temiz kurulum tek çözüm.
Oyun crackse kaybolur, orjinalse kaybolmaz.Format atarsam hikayeli oyunlardaki ilerlemem kaybolmaz mi?
Save dosyasını saklarsanız neden kaybolsun?Format atarsam hikayeli oyunlardaki ilerlemem kaybolmaz mi?
Oyun crackse kaybolur, orijinalse kaybolmaz.
Nasıl saklayacağımSave dosyasını saklarsanız neden kaybolsun?
Oyunlar orijinalse bulut yedekleme yaptığın müddetçe savelerine bir şey olmaz. Oyunun yerelde bir save dosyası varsa adresi; C:\Users\Your Username\ Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\Hexadecimal NumberRDR2 It Takes Two oynuyorum Steam üzerinden aldım şimdi format atsam yükledikten sonra aynı yerden devam edebilir miyim? Bazıları dostları flaşa atın diyor birde son sorum formatı flaşsız yapsam ne olur
O zaman kaybolmaz.RDR2 It Takes Two oynuyorum Steam üzerinden aldım şimdi format atsam yükledikten sonra aynı yerden devam edebilir miyim? Bazıları dostları flaşa atın diyor birde son sorum formatı flaşsız yapsam ne olur
Nasıl saklayacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.