BnMandalina Centipat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarımda KMSpico kurulu. Bunu nasıl silebilirim?
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 773 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #11 Elektrikci_Hasan dedi: Kayıt defterine kadar işleyen illet bir program. Mavi ekran verdirtmeye başlayınca temiz kurulum ile kurtulmuştum. Kaldırsan bile sistemi yıpratıyor en iyisi temiz kurulum virüs değil, virüsten beter bir şey. Genişletmek için tıkla... Virüs girdiğinde bu kadar sıkıntı yaşamamıştım. PC aşırı yavaşlıyor SSD olmasına rağmen. Konuya gelecek olursak evet en iyisi temiz kurulum. Artı 0 Eksi
Elektrikci_Hasan dedi: Kayıt defterine kadar işleyen illet bir program. Mavi ekran verdirtmeye başlayınca temiz kurulum ile kurtulmuştum. Kaldırsan bile sistemi yıpratıyor en iyisi temiz kurulum virüs değil, virüsten beter bir şey. Genişletmek için tıkla... Virüs girdiğinde bu kadar sıkıntı yaşamamıştım. PC aşırı yavaşlıyor SSD olmasına rağmen. Konuya gelecek olursak evet en iyisi temiz kurulum.