Windows ve office programlarını aktive etmek için kullanılan bir yazılım. Bilgisayarda genelde HackTool olarakta gözükür ama zararlı bir yazılım değil diye biliyorum ben. Fakat ekranınızda neden böyle bir uyarı vermiş bilmiyorum. Genelde 1 kez virüs programları kapalıyken çalıştırırsın aktive edersin ve sonra silersin.Bu ne anlama geliyor? CMD yerine slmgr /xpr kodunu yazdığımda bu çıktı. Bilgisayarımda KMSpico var mı?
Hocam lisans aktivasyon programı diye biliyorum crackli Windows'larda olur.
Windows'unuz KMSpico ile etkinleştirilmiş olabilir.
KMSpico iki kullanım şekli vardı.
Birinci tip de tek seferlik etkinleştiriyorsunuz. Süre bitince manuel olarak tekrar etkinleştirmeniz gerekiyor.
İkinci tip de otomatik olarak süre sonunda tekrar etkinleştiriliyor.
Windows bildirim modunda:
Slmgr /xpr yazdıktan sonra böyle bir uyarı çıktıysa, Windows etkinleşmeyi bekliyor demektir. Bu uyarı korsan Windows'lar da görülür genelde. Korsan Windows'ların bir süresi vardır, işte muhtemelen sizdeki Windows'un süresi doldu ve bu yüzden Windows bildirim moduna geçti.
"Windows bildirim modunda" demek, kısacası "benim lisansım artık geçersiz, bana geçerli olan yeni bir lisans gir" anlamına geliyor.
Daha emin olmak için aşağıdaki kodu deneyin.
Slmgr -dlv
Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirim. Formatlamasam sorun olur mu? Daha önce bilgisayara birkaç kez format atmıştım ve bilgisayarda oyunlar var, o oyunların tekrar indirilmesi uzun zaman alıyor. Şimdi Windows'u Etkinleştir mesajı kayboldu. Normal mi?İyi güzel de şimdi Windows'unuzun etkinleştirilmesi gerekecek.
Acelesi yok. Etkinleşmemiş olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Müsait olacağınız bir zamanda etkinleştirmek için hem ucuz lisans alın hem de format atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.