mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 14 Şubat 2021 #21 6kaps9 dedi: 3-4 yıldır kullanıyorum herhangi bir skinti cikarmadi. Genişletmek için tıkla... Aslında en büyük ironi şu olurdu, bunu diyen arkadaşın aslında virüsler yüzünden sistemi ele geçiriliyor ve KMSpico ajanları tarafından yazılıyor.
6kaps9 dedi: 3-4 yıldır kullanıyorum herhangi bir skinti cikarmadi. Genişletmek için tıkla... Aslında en büyük ironi şu olurdu, bunu diyen arkadaşın aslında virüsler yüzünden sistemi ele geçiriliyor ve KMSpico ajanları tarafından yazılıyor.
gelpcpc1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #22 mstrikeout dedi: Aslında en büyük ironi şu olurdu, bunu diyen arkadaşın aslında virüsler yüzünden sistemi ele geçiriliyor ve KMSpico ajanları tarafından yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar o klasörü sildim ileride format da attırıcam kısa süreliğinede olsa götürmez mi ?
mstrikeout dedi: Aslında en büyük ironi şu olurdu, bunu diyen arkadaşın aslında virüsler yüzünden sistemi ele geçiriliyor ve KMSpico ajanları tarafından yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar o klasörü sildim ileride format da attırıcam kısa süreliğinede olsa götürmez mi ?