KMSpico olduğu nasıl anlaşılır?

Komut istemi ile ya da başka yöntem ile geçilen diğer KMS sunucuları pek güvenli değildir. KMS'nin açılımı, "KeyManagement Service" başka bir deyişle "Anahtar Yönetim Hizmeti" diye geçer." Windows'u etkinleştirmek için kullanılan hizmet KMS'dir. Güvenli ve tavsiye edilen tek KMS sunucusu Microsoft'un kendi sunucularıdır. Zaten Windows kurulduğu zaman otomatik bu sunuculara bağlanıyor. KMSClient ise birden fazla bilgisayar için toplu lisanslama kullanılır. Yine aynı şekilde KMSClient bir anahtarın çalışabilmesi için KMS sunucusuna bağlanması gerekir.

Yani ben hiç bir aktifleşdirme yapmadın.Lisans anahtarı da girmedim internetde bulunan.Retail yazıyor ama etkinleştirmediğim halde yazması normalmi

Yani ben hiç bir aktifleşdirme yapmadın.Lisans anahtarı da girmedim internetde bulunan.Retail yazıyor

Kurulumda bir anahtar girdiyseniz bundan kaynaklı olabilir ya da Windows'u yüklenirken bir de edisyona bağlı olarak ürün anahtarı da yükler.

Hayır hiç bir anahtar girmedim.Fakat Windows 10 pro anahtarım vardı ondan dolayı ola bilirmi
Muhtemelen Windows, Pro sürümünü yüklerken Pro sürümü için olan Pro anahtarını da yüklemiş olabilir.

Muhtemelen Windows, Pro sürümünü yüklerken Pro sürümü için olan Pro anahtarını da yüklemiş olabilir.
Tamamdır.Kurulum zamanı normalde Anahtarla seçe biliriz sürümü Fakat bende Pro bir de normal sürüm çıktı.Son kez sorum bilgisayarımda KMS pico varmı?

Tamamdır.Kurulum zamanı normalde Anahtarla seçe biliriz sürümü Fakat bende Pro bir de normal sürüm çıktı.Son kez sorum bilgisayarımda KMS pico varmı?
Hayır. Sadece lisansın süresi bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…