5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 24 Şubat 2024 #11 kingmessi10 dedi: Formatla kurtuldum, bence başka çaresi yok. Genişletmek için tıkla... Yok. Silmesi kolay aslında bayağı.
kingmessi10 dedi: Formatla kurtuldum, bence başka çaresi yok. Genişletmek için tıkla... Yok. Silmesi kolay aslında bayağı.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 1 Yer İstanbul 24 Şubat 2024 #12 samı0121 dedi: 1 adet .dll dosyası kalıyor her şeyini silince, /Windows'ta gözüküyordu fakat orada öyle bi dosya yoktu biraz zor bence. Genişletmek için tıkla... Bende dll dosyası yok Windows kısmında. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
samı0121 dedi: 1 adet .dll dosyası kalıyor her şeyini silince, /Windows'ta gözüküyordu fakat orada öyle bi dosya yoktu biraz zor bence. Genişletmek için tıkla... Bende dll dosyası yok Windows kısmında.
kingmessi10 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 120 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #13 517298 dedi: Yok. Silmesi kolay aslında bayağı. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey olur diye korkup format atmıştım zaten içinde pek bir şey yoktu.
517298 dedi: Yok. Silmesi kolay aslında bayağı. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey olur diye korkup format atmıştım zaten içinde pek bir şey yoktu.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 24 Şubat 2024 #14 kingmessi10 dedi: Ben bir şey olur diye korkup format atmıştım zaten içinde pek bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Her şeye format atıp geçeceksek ohooo.
kingmessi10 dedi: Ben bir şey olur diye korkup format atmıştım zaten içinde pek bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Her şeye format atıp geçeceksek ohooo.
kingmessi10 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 120 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #15 517298 dedi: Her şeye format atıp geçeceksek ohooo. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bu olay 1 yıl önce oldu zaten o zamanlar yeni aldığım için bayağı paranoyaktım.
517298 dedi: Her şeye format atıp geçeceksek ohooo. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bu olay 1 yıl önce oldu zaten o zamanlar yeni aldığım için bayağı paranoyaktım.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 1 Yer İstanbul 24 Şubat 2024 #16 517298 dedi: Her şeye format atıp geçeceksek ohooo. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? kingmessi10 dedi: Haklısınız bu olay 1 yıl önce oldu zaten o zamanlar yeni aldığım için bayağı paranoyaktım. Genişletmek için tıkla... Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocam
517298 dedi: Her şeye format atıp geçeceksek ohooo. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? kingmessi10 dedi: Haklısınız bu olay 1 yıl önce oldu zaten o zamanlar yeni aldığım için bayağı paranoyaktım. Genişletmek için tıkla... Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocam
kingmessi10 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 120 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #17 r3gedit dedi: Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu o ama benim gibi hemen formata yeltenmeyin en son çareniz format olsun
r3gedit dedi: Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu o ama benim gibi hemen formata yeltenmeyin en son çareniz format olsun
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 24 Şubat 2024 #18 r3gedit dedi: Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten.
r3gedit dedi: Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ? Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocam Genişletmek için tıkla... Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 1 Yer İstanbul 24 Şubat 2024 #19 517298 dedi: Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce?
517298 dedi: Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce?
S samı0121 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2024 #20 r3gedit dedi: Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Yarar muhtemelen, bunu yapıp dosyaları silersen sorun kalmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
r3gedit dedi: Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Yarar muhtemelen, bunu yapıp dosyaları silersen sorun kalmaz.