Yok. Silmesi kolay aslında bayağı.Formatla kurtuldum, bence başka çaresi yok.
Yok. Silmesi kolay aslında bayağı.Formatla kurtuldum, bence başka çaresi yok.
Bende dll dosyası yok Windows kısmında.1 adet .dll dosyası kalıyor her şeyini silince, /Windows'ta gözüküyordu fakat orada öyle bi dosya yoktu biraz zor bence.
Yok. Silmesi kolay aslında bayağı.
Her şeye format atıp geçeceksek ohooo.Ben bir şey olur diye korkup format atmıştım zaten içinde pek bir şey yoktu.
Her şeye format atıp geçeceksek ohooo.
Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ?Her şeye format atıp geçeceksek ohooo.
Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocamHaklısınız bu olay 1 yıl önce oldu zaten o zamanlar yeni aldığım için bayağı paranoyaktım.
Bendede olmuştu o ama benim gibi hemen formata yeltenmeyin en son çareniz format olsunHocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ?
Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten.Hocam nedense bu akşam tedirgin oldum yav. Yukarıdaki rehberde olan her şeyi uygularsam kurtulur muyum bu KMSpicodan ?
Ben de şu an paranoyaklaşmaya başlıyorum hocam![]()
Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce?Kurtulursun merak etme. Antivirüsler bile bulup siliyor zaten.
Yarar muhtemelen, bunu yapıp dosyaları silersen sorun kalmaz.Antivirüsle karantinaya aldım zaten bu illeti ama yukarıdaki rehberi de uygulamak istiyorum. İşe yarar mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.