KMSpico virüs mü?

Değil ama piyasadakilerin çoğu virüslü. Bende de vardı KMSpico bilgisayarı çok yoruyor formatladım acayip bir fps artışı yaşadım.

KMSpico 2019 da kalktı diye biliyorum, internettekilerin hepsi virüslüdür.

Bu adamın söylediği doğru indireceksen 2019'dan önce upload edilmisleri indir. Ben kullandığımda virüs çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs. Silmeye uğraşmayın AV ler silemez onu. Format.

4 yıl boyunca kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım fakat indirdiğiniz yere göre belki sorunlu olabilir. Windows 10 keyleri internette oldukça ucuza satılıyor bir tane alıp aktifleştirebilirsiniz.

4 yıl boyunca kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım fakat indirdiğiniz yere göre belki sorunlu olabilir. Windows 10 keyleri internette oldukça ucuza satılıyor bir tane alıp aktifleştirebilirsiniz.
ben indirmedim babamın tanıdığı bi bilgisayarcı indirmiş

KMSpico sizi işletim sistemini etkinleştirme kisvesi altında kendi sunucusuna bağlayan bir 3.parti yazılımdır ve bu yazılımı kurduğunuz an bilgisayarınıza .exe yazılımıyla bir eşlik virüsünü aktif etmiş, yüklemiş olursunuz. Velhasıl kelam illegal çözümlerin, illegal sonuçları olur yani bu illegal sonuçtan kurtulmak (KMSpico silmek) değil, kurtulmamak (silmemek) sorun açar.
Not: Şahsi tavsiyem işletim sistemini temiz bir kurulumla gerçekleştirin zira kayıt defterinden silindiğinden ve sunucu bağlantısının kesildiğinden %100 emin olamayabilir veya virüsün sistem dosyalarındaki yetkinliğine bağlı sistemi güncel tutmadığı için hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Net virüsdür. Eskiden değildi ancak şu anki piyasadaki bütün KMSpico Uygulamaları klasik arka plan trojanıdır. Ramleriniz üzerinde çalışır ve perfonmasınızı düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…