Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 11 Nisan 2021 #1 KMSpico belası PC'mde var mı bilmiyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Nisan 2021 #41 Ardaa41 dedi: KMSpico virüsünün bilgisayarımda olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz bu konuyu daha önce açmıştınız. Yeni konu açmak yerine konuyu öne çıkar tuşuna bassanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: KMSpico virüsünün bilgisayarımda olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz bu konuyu daha önce açmıştınız. Yeni konu açmak yerine konuyu öne çıkar tuşuna bassanız daha iyi olur.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 12 Nisan 2021 #42 Kaspersky ile tarama yapın. Görev yöneticisinde bilmediğiniz programlar açık ise şüphelenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kaspersky ile tarama yapın. Görev yöneticisinde bilmediğiniz programlar açık ise şüphelenebilirsiniz.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #43 Charlie Dickkerson dedi: Antivirüs ile taratarak? Genişletmek için tıkla... Ama bu kendini göstermiyor sanırsam. Artı 0 Eksi
Charlie Dickkerson dedi: Antivirüs ile taratarak? Genişletmek için tıkla... Ama bu kendini göstermiyor sanırsam.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 12 Nisan 2021 #44 Ardaa41 dedi: Ama bu kendini göstermiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yüklü programlar sekmesinde var mı? Yok ise daha iyi crack programları var onlar hiç görünmez. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Ama bu kendini göstermiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yüklü programlar sekmesinde var mı? Yok ise daha iyi crack programları var onlar hiç görünmez.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Nisan 2021 #45 Daha önce KMSpico ile etkinleştirilmiş bir ürün varsa temiz kurulum yapmadan tam olarak silinemiyor diye biliyorum. Anlamak için Kaspersky veya Eset ile tarama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Daha önce KMSpico ile etkinleştirilmiş bir ürün varsa temiz kurulum yapmadan tam olarak silinemiyor diye biliyorum. Anlamak için Kaspersky veya Eset ile tarama yapabilirsiniz.
KS KS Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #46 414605 dedi: Daha önce KMSpico ile etkinleştirilmiş bir ürün varsa temiz kurulum yapmadan tam olarak silinemiyor diye biliyorum. Anlamak için Kaspersky veya ESET ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkes demişki süre öğrenme komutunu CMD'ye yazınca sınırsız etkinleştirildi diyorsa normaldir süre yazıyorsa KMSpico vardır yazmışlar bende süre yazıyor. Artı 0 Eksi
414605 dedi: Daha önce KMSpico ile etkinleştirilmiş bir ürün varsa temiz kurulum yapmadan tam olarak silinemiyor diye biliyorum. Anlamak için Kaspersky veya ESET ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkes demişki süre öğrenme komutunu CMD'ye yazınca sınırsız etkinleştirildi diyorsa normaldir süre yazıyorsa KMSpico vardır yazmışlar bende süre yazıyor.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 12 Nisan 2021 #47 katabolizma dedi: Sıkıntı olmaz. Sadece kişiselleştirme yapamazsın o kadar. Hayır, öyle bir şey yok. Normal KMS sadece yazılımda kalır ama HWIDKMS kullandıysanız anakarta gömülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben Le-Loader kullanmıştım. Ya da Re-Loader ‘da olabilir. Bu anakarta gömülmüş müdür sizce? Kurtulmak istiyorum bu illetten. Artı 0 Eksi
katabolizma dedi: Sıkıntı olmaz. Sadece kişiselleştirme yapamazsın o kadar. Hayır, öyle bir şey yok. Normal KMS sadece yazılımda kalır ama HWIDKMS kullandıysanız anakarta gömülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben Le-Loader kullanmıştım. Ya da Re-Loader ‘da olabilir. Bu anakarta gömülmüş müdür sizce? Kurtulmak istiyorum bu illetten.
Ayhan dereli Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #48 En gizli virüsü bulmak için combofix kullanmak gerek. Artı 0 Eksi
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #49 Morphia dedi: Hocam, ben Le-Loader kullanmıştım. Ya da Re-Loader ‘da olabilir. Bu anakarta gömülmüş müdür sizce? Kurtulmak istiyorum bu illetten. Genişletmek için tıkla... OEM ayarlarını ellemediyseniz gömüleceğini düşünmüyorum. Ayhan dereli dedi: En gizli virüsü bulmak için combofix kullanmak gerek. Genişletmek için tıkla... Windows10'da çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Morphia dedi: Hocam, ben Le-Loader kullanmıştım. Ya da Re-Loader ‘da olabilir. Bu anakarta gömülmüş müdür sizce? Kurtulmak istiyorum bu illetten. Genişletmek için tıkla... OEM ayarlarını ellemediyseniz gömüleceğini düşünmüyorum. Ayhan dereli dedi: En gizli virüsü bulmak için combofix kullanmak gerek. Genişletmek için tıkla... Windows10'da çalışmıyor.
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 12 Nisan 2021 #50 katabolizma dedi: OEM ayarlarını ellemediyseniz gömüleceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam ellememiştim, direkt etkinleştir demiştim. Peki öyle değilse, eğer gömüldüyse nasıl bir yol izlememiz gerek? Artı 0 Eksi
katabolizma dedi: OEM ayarlarını ellemediyseniz gömüleceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam ellememiştim, direkt etkinleştir demiştim. Peki öyle değilse, eğer gömüldüyse nasıl bir yol izlememiz gerek?