Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 11 Nisan 2021 #1 KMSpico belası PC'mde var mı bilmiyorum.
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #51 Morphia dedi: Yok sanırsam ellememiştim, direkt etkinleştir demiştim. Peki öyle değilse, eğer gömüldüyse nasıl bir yol izlememiz gerek? Genişletmek için tıkla... Gömüldüyse, bilmiyorum ama belki BIOS'u yeniden yazmak işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
Morphia dedi: Yok sanırsam ellememiştim, direkt etkinleştir demiştim. Peki öyle değilse, eğer gömüldüyse nasıl bir yol izlememiz gerek? Genişletmek için tıkla... Gömüldüyse, bilmiyorum ama belki BIOS'u yeniden yazmak işe yarayabilir.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #52 342746 dedi: Kullandıysanız vardır bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Haklı. Bu kadar. Artı 0 Eksi
imeN Hectopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #53 bende bunu kullandım win 10 u etkinleştirmek için şimdi format atacağım biosuda sıfırlamam gerekir mi Artı 0 Eksi
bende bunu kullandım win 10 u etkinleştirmek için şimdi format atacağım biosuda sıfırlamam gerekir mi
Cagannnn Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Tristan da Cunha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #54 Bu program virüs değil bence, bir zararını görmedim yaşamadım. Key kırıyor sadece virüs değil Artı 0 Eksi
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 19 Nisan 2021 #55 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
imeN Hectopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #56 itwasgooday dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... formatla geçer ozaman Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... formatla geçer ozaman
4 419130 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 103 5 Mayıs 2021 #57 Je m en fiche dedi: Silince kişinin yapmış olduğu etkinleştirme gider mi peki? aklıma takıldı yanlış anlaşılmasın diye yeni konu açmadım Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez fakat izlerini bırakıyor. Artı 0 Eksi
Je m en fiche dedi: Silince kişinin yapmış olduğu etkinleştirme gider mi peki? aklıma takıldı yanlış anlaşılmasın diye yeni konu açmadım Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez fakat izlerini bırakıyor.