Söylediğin şeyle ilgisi yok benim dediğimin. Orjinal Windows bana her zaman gerksiz gelmiştir. Ama bu sonsuza kadar böyle gidecek anlamında değil elbet. Mutlaka almak isterim orjinal ve kutusunda bir Windows 10. Hatta bana kalsa tüm Windows sürümlerini almak isterim. Ama bu imkansız. Bilgisayara zar zor para denkleştirip alabiliyoruz evet ama orjinal Windows'a para vermedim hiç. Kaldı ki ben zaten soruyorum sabahtan beri bu soruyu hangisini almam gerek diye bilmediğimden
?
40 - 50 TL verip bir lisans alabilirim evet. Bahsettiğim şey 1000 TL'ye dayanan fiyatlarla bir işletim sistemi alamayacağımdı.
Tamam. Bunu alırım. Güvenilir bir satıcı var mı bildiğin N11'de?
Sildim fakat pek bir fark olmadı. Ama bendeki programla öyle bahsedilen reklam sayfaları falan açılmıyordu. Sadece sürekli tehdit olarak gördüğünden izin verdiğim halde tekrar belirdiğinden ve tekrar belirdiği için sürekli hareket halinde olan bir dosya gibi geldiğinden sildim bugün KMSpico'yu fakat pek bir şey fark etmedi. Ve lisans alana kadar tekrar kullanmaya karar verip yükledim az önce. Belirgin bir sıkıntı yok PC'de.
N11'de baktım ama mail ile gönderiyoruz falan yazıyor. Yok 15 dakikada şifre maile atılır ; yok en kısa sürede işlem yapılır gibi garip şeyler yazmışlar güvenip alamadım. N11'de güvenilir bildiğin biri varsa yazabilir misin?
Windows 10 Lisans - n11.com
N11'den bakıyorum birçok kişi problem yaşamış. Bazıları key çalışmadı , aktifleşmedi falan yazmış 3-4 satıcıya baktım. Bazıları da kaç gün geçti halen mail atmadınız diye yazmış. Mağazaya soru sor butonuna tıklayıp bakabilirsiniz.
Microsoft Windows 10 Pro Professional 32&64bit Retaıl Fqc-9131 - n11.com