KMSpico zarar verir mi?

Windows Defender çevrimdışı Tarama'nın tespit oranı pek iyi değil. Normal şekilde tam tarama yapın, bir zararlı bulmadıysa kuvvetle muhtemel yoktur. O reklamların da KMSpico ile alakası olmayabilir. @WukuWukong

Hızlı, tam ve çevrimdışı tarama yaptım zararlı yazılım bulmadı. Bilemiyorum yani uygulamayı tamamen dosya olarak da kaldırdım ve ondan sonra reklamlar gitti.

Bazı yabancı forumlarda kullanıcılar KMSpico zararlısını AV ile kaldırmasına rağmen proxy ayarlarında değişimler "görmüşler". Bence en temizi format atmak.

Bazı yabancı forumlarda kullanıcılar KMSpico zararlısını av ile kaldırmasına rağmen proxy ayarlarında değişimler "görmüşler". Bence en temizi format atmak.

En iyisi format atıp en baştan güzelce temizinden kurup 20-30 TL'ye Windows ürün anahtarı almak bu olayda.

Orjinaline sahipsen hicbir zarari yoktur.

Kmspico tehlikeli değildir windowsu full yapacağı için windows kurmanızı istemiyor ama full yapacaksan cmd ile full yap derim

bilgisayarını yedekle sonra formatla sonra deneme sürümü kullanıcaktır full yapmak için ise cmd kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…