KMSpico'lu Windows, Güncelleme ve Redist İndirmeme Sorunu

HookedUpU

Hectopat
Ben bilgisayarı alınca KMSpico kullanmıştım arkadaşımın önerisi ile fakat su an çoğu Windows dosyasını indirmiyor. Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi Microsoft Visual C++ error veriyor ve çoğu oyunu oynayamıyorum, format harici yol yok mu?
Edit: 2. fotoğraftaki Windows dosyalarını indirip girince sertifika geçersiz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans satın alın ve temiz kurulum ile lisansı etkinleştirin.

Korsana destek vermiyoruz.
Önce dediğimi anlasan korsan kullanmaya devam edicem demiyorum çözüm arıyorum soru soruyorum sense boş bir yazı yazarak konuyu kirletiyorsun.
10 TL N11 lisanslar satılıyor. İstersen onlardan bir tane al. KMSpico uğraşmana gerek kalmaz. Yorumları olumlu olan satıcılara bakabilirsin.
Lisans alıp format atıcam galiba çözümü yok gibi yılın başında 50 tlydi kodlar 2018 kodu olduğu için almaya kıyamamıştım alıyım bari.

Asıl amacım hiç de kirletmek değildi kusuruma bakma. 10 liraya bulunan lisanslardan bir tanesini alabilir temiz kurulum yaptıktan sonra doya doya kullanabilirsin. Sana hak veriyorum ki bende kullanmıştım ve pişman olmuştum şuan orijinal yazılım kullanmaktayım. İyi forumlar.

2018 başında 50 tl civarindaydı lisans key yeni çıkmıştı 2018 keyleri o yüzden kmspico kullandım mecburen orijinal windowsa geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…