KMSpico'nun silindiği nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar KMSpico rehberini okuyarak geldim buraya. Ancak o konuya yorum atacak yetkiniz yok dediği için oradaki kişilerle iletişim kuramıyorum. Dolayısıyla buraya konu açmam gerekti. Rica ediyorum hiç geçmeden yazımı okuyun cidden yardımınıza ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarcıda attırdığım formattan sonra yani 1 yıl sonra yeni fark ettim ki kişi bilgisayarımın orijinal OEM lisansı olmasına rağmen KMSpico yüklemiş. Dün gece bilgisayarı sıfırla bulut indirme yöntemiyle bilgisayarıma format attım. Bildiğiniz üzere Windows'un bulut indirme yöntemi ISO dosyasını Microsoft sitesinden indirerek temiz kurulum yapar. Bir nevi USB'siz CD siz format. Bunu yapışımdan sonra. Lisans keyimi kontrol ettim ve ürün anahtarının OEM: DM ile yani laptopa kazınmış gerçek orijinal lisansın tekrardan düzgünce yazıldığını ve KMSpico'nun kalktığını gördüm. Bu lisans benim Microsoft hesabımı bağlamam sonucunda lisansı tanımladı. Bu hesabımı KMSpico varken kullanmıyordum yani bir bağlantısı yok. Formattan sonra Malwarebytes ile 12 saatlik bir derin tam tarama sonucunda bilgisayarımda herhang bir virüs veya KMSpico zararlısı bulunmadı. Onun ardından KMSpico'nun en büyük düşmanlarından birisi olan zemana ile de bir tarama gerçekleştirdim ve o da bulamadı. Bunun sonucunda ben hem laptoptaki virüsleri temizlemiş oldum ve orijinal Windows lisansıma geri dönmüş oldum. slmgr -dlv kodunda gördüğüm kadarıyla herhangi bir KMS yazısı gözükmüyor. Ürün ana hatarım OEM: DM olarak etkinleştirildiği gözüküyor. Ve gerekli kodu yazdığımda Windows lisansımın kalıcı olarak aktifleştirildiği gözükyor. Yani şimdi arkadaşlar ben bu KMSpico illetinden kurtulmuş oluyorum değil mi?

Merhabe bende bulut indirme yaptım ama Windows etkinleştir yazısı hala gelmedi bir fikrin var mı temiz kurulum yapayim mi?
 
Hocam direkt temiz kurulum yapsanız kurtulmaz mıydınız? Yoksa temiz kurulum da kesin çözüm değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı