Çözüldü KMSPico'nun silindiği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan TH6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 805
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TH6

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarı formatlamıştım ve CMD ile Windows 10'u etkinleştirmiştim. Ama KMS kullandığım için pişman oldum. Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma bu konu ile kaldırdım ve CMD ile lisansa bakmaya çalıştığımda "hata: Lisans bulunamadı" diyor. KMS'in bilgisayardan tamamen kalktığını mı belirtiyor? Bir de formata gerek var mı?

Çözüm
Tamamdır, kaldırılmıştır o zaman. Endişe etmenize gerek yok, rahat olabilirsiniz.
Bu illet silinmez. Windows'un en ulaşılamaz dosyalarına, kayıt girdilerine tüm değerlere işliyor. Virüsten beterdir ben de zamanında kullanıp da çok başı ağrıyan biriyim. Tertemiz kurulum şart.

Bu illet silinmez. Windows'un en ulaşılamaz dosyalarına, kayıt girdilerine tüm değerlere işliyor. Virüsten beterdir ben de zamanında kullanıp da çok başı ağrıyan biriyim. Tertemiz kurulum şart.
Daha dün kurmuştum hemen sızmış mıdır bilgisayara? Bilgisayarı yeni format attığım için format atasımda yok. Uygulamaların hepsini kurdum.

Tamirci, laptopa KMS GUI ELDI kurmuş. O da sıkıntılı mı ?
Sıkıntılı olabilir. KMS'i taklit eden bir program. 180 günde bir lisans yenileniyor programda.

Sadece C diskini formatlasam olur mu? Diğer diskleri formatlamasam uygulamalarda sıkıntı yaşar mıyım?

Kaspersky ile tam tarama yapınız. Tarama bittikten sonra bize geri dönüş sağlayınız. Format atmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı