KMSpico'yu kaldırmak için sadece C'ye format atmak yeterli mi?

Soul Exploiter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, dün Windows'umun KMSpico ile kurulduğunu öğrendim ve format atmak istiyorum ama D'deki oyunlarımın gitmesini istemiyorum en baştan yüklemek çok zahmetli olacaktır. Sadece C'yi sıfırlayıp yeniden kurarsam bundan kurtulmuş olur muyum? Sonrasında OEM Key alıp lisanslı Windows 10 kullanmayı düşünüyorum.

Merak ettim ve sorucam ucuz Key alınan yerler e-posta ile gönderiliyor gümrük, vergi, olmadığı için ucuz diyorlar ama 200 dolarlık lisansı 20 liraya satıyorlar. Peki bunu nasıl yapıyorlar?

KDV yok Kargo parası yok gümrük parası yok yyazılım vergileri yok.

Bilgisayar açılmayacaktır diye bir halt yok masıl bu kadar iyi kurgu yapıyonuz avde 2 tane biligisayar var biri 2013'de alındı o zamanlar lisanslarım süresi vardı microsoftan aldık lisansi biteli 1 yıl oldu hiçbir şey yok.

KDV yok Kargo parası yok gümrük parası yok yyazılım vergileri yok.

Merak ettim ve sorucam ucuz Key alınan yerler e-posta ile gönderiliyor gümrük, vergi, olmadığı için ucuz diyorlar ama 200 dolarlık lisansı 20 liraya satıyorlar. Peki bunu nasıl yapıyorlar?
Acaba cevapladığınız yorumumu okudunuz mu?

Bana inanmyan şu yazıyı okusun.

Acaba cevapladığınız yorumumu okudunuz mu?

Evet okudum çoğu şeyi salamışsın.

Bilgisayar açılmaz nerede yazıyor nerede gösterirsen tamam kabul edeeceğim ayrıca güvenlik açığı falan oluşmaz microsof t tabii öyle diyecek yoksa milet gidip 20 TL Key alacak ki zaten alıyorlar.

Microsoft fabrika çıkışı olarak 200 dolara satıyor onlar nasıl 20 TL'ye veriyor.

Key alabilirsin, sorun yok. Sadece MAK olmamasına dikkat et.

Dedim ya kd%18 yok yazılım vergisi yok gümrük vergisi%55 yok.
Tekrar söylüyorum o vergilerin olmaması için 200 dolara direk olarak satması lazım ki zaten vpn ile yapılabiliyor. Ve 200 dolarlık fabrika çıkışı lisans 6 lira 21 kuruş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…