KNGBRO Repex Ac1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu üründen satın aldım ve 1-2 sürücü kurup direkt kullanmak istedim. Ancak 2.4 görmeye devam ediyorum. 1 kere 5GHz gördüm sonra bir daha çıkmadı. Alt ve üst komşuların 5GHz internetleri görünüyor benimki görünmüyor. Sebebi ne olabilir sizce?
Hocam modem arayüzünden yapabiliyorsanız 2.4GHz bandı iptal edip 5 GHz band görünüyor mu bir bakın diye yazmıştım siz cevap yazmayınca bende yazmadım aklıma başka bir şey gelmedi çünkü.
Cihazı USB 3.0'ra takmayı unutmayın eğer anakart destekliyorsa bunu ekleyebilirim.
Modemin modelini bilmiyorum ancak 5GHz desteklediğini biliyorum. Arayüzden kontrolleri sağladım. Ayrıca bilgisayarın da 5GHz desteklediğini doğruladım. Tek denemediğim şey aygıt yöneticisinden ayar değiştirmek. Onu da net bilemediğim için kurcalayamıyorum.
Modem arayüzünden 2.4GHz bandı iptal edebiliyorsanız edip 5GHz'nin görünüp görünmediğine bakabilirisiniz.
Fakat yine de modemin modelini verirseniz daha iyi olacaktır.
Modem arayüzünden 2.4GHz bandı iptal edebiliyorsanız edip 5GHz'nin görünüp görünmediğine bakabilirisiniz.
Fakat yine de modemin modelini verirseniz daha iyi olacaktır.
Hocam modem arayüzünden yapabiliyorsanız 2.4GHz bandı iptal edip 5 GHz band görünüyor mu bir bakın diye yazmıştım siz cevap yazmayınca bende yazmadım aklıma başka bir şey gelmedi çünkü.
Cihazı USB 3.0'ra takmayı unutmayın eğer anakart destekliyorsa bunu ekleyebilirim.