Knight Online Bronz PRE çöp farmı için yeterli mi?

Joe Satriani

Centipat
Arkadaşlar umarım içinizde bunu oynayan vardır. Bütçem olmadığı için Bronz PRE alabilirim. Normalde farm için DC PRE deniyor biliyorum ama param yetmiyor. YouTube'dan birkaç videoya baktım Bronz PRE ile farm yapan var bayağı ama videolar çok eski birkaç yıllık. Günümüzde bu Prey'e farm yapılır mı? En basit farmlar bile olur, maradonda yapsam bile olur yeter ki saatte 2M civarı kazandırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar umarım içinizde bunu oynayan vardır. Bütçem olmadığı için Bronz PRE alabilirim. Normalde farm için DC PRE deniyor biliyorum ama param yetmiyor. YouTube'dan birkaç videoya baktım Bronz PRE ile farm yapan var bayağı ama videolar çok eski birkaç yıllık. Günümüzde bu Prey'e farm yapılır mı? En basit farmlar bile olur, maradonda yapsam bile olur yeter ki saatte 2M civarı kazandırsın.

Dostum DC pre harici pek bir şey kazandırmaz. Üstüne neredeyse boşa uğraşmış olursun. Bronz sadece s1'e tek tık girmeye yarar. Onun dışında dropa fazla etkisi yok. Ama DC ya da Gold pre kar ettirir. DC günde 24 saat farm yaparsan üstüne para kazandırır.

Ben oynadığım dönem çift mage party ile çöp farma bırakıyordum. Oto loot ve Genie parasını düştükten sonra maaşım kadar para kazanıyordum.

Bronze ise bir işe yaramaz, alma bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı