FronX Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Knight Online'a giriş yaparken aşağıya koyduğum hatayı veriyor. Acaba ne yapmam gerek? Sistem yapılandırmasından NVIDIA'nın bir ayarını kapattım ilk başta düzeldi ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
Knight Online'a giriş yaparken aşağıya koyduğum hatayı veriyor. Acaba ne yapmam gerek? Sistem yapılandırmasından NVIDIA'nın bir ayarını kapattım ilk başta düzeldi ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
Çözüm Ralenyx 23 Şubat 2023 Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız.
Ralenyx Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız. Son düzenleme: 23 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS FronX Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 Ralenyx dedi: Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım güncel. DirectX yüklemesini yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım. Ralenyx dedi: Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hata verdi bir bilginiz var mı acaba? FronX dedi: Ekran kartım güncel. DirectX yüklemesini yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım. Şöyle bir hata verdi bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çözdüm diğer konulara bakarak. Yardımınız için teşekkür ederim. @Ralenyx hocam tekrardan oluyor. DirectX'i yükledikten sonra bir şey yapmam gerekiyor mu? Son düzenleme: 24 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Ralenyx dedi: Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım güncel. DirectX yüklemesini yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım. Ralenyx dedi: Ekran kartı güncellemesinin son sürüm olduğundan emin olun ve daha sonra DirectX yüklemesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hata verdi bir bilginiz var mı acaba? FronX dedi: Ekran kartım güncel. DirectX yüklemesini yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım. Şöyle bir hata verdi bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çözdüm diğer konulara bakarak. Yardımınız için teşekkür ederim. @Ralenyx hocam tekrardan oluyor. DirectX'i yükledikten sonra bir şey yapmam gerekiyor mu?