Knight Online için 4000 TL altı hazır sistem önerisi

Janu

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirtildiği gibi Knight Online için hazır sistem önerisi bekliyorum. Sadece farm ve pazar için kullanacağım onun dışında herhangi bir oyunu destekleyecek teknik donanıma sahip olmasına gerek yok. En fazla 4 bine çıkabilirim fakat daha düşük önerilerlerde bulunursanız sevinirim. Ben iki ürün belirledim fakat donanımlardan pek anladığımı söyleyemem sizin bu iki ürün arasındaki terchiniz hangisi olurdu kullanım koşulları dahilinde ve daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

*Düşük bütçe olarak belirlediğim sistem: https://www.hepsiburada.com/izoly-swift-i5-3470-3-60ghz-8gb-240ssd-ofis-bilgisayari-p-HBV00000OS7HN?magaza=İzoly.

*Üst limit bütçede İnventus'tan seçtiğim sistem: APU2022-1 A320, AMD Athlon 3000G, 16GB, 240GB SSD, CMT141-450W - inventus.

Başlıkta belirtildiği gibi Knight Online için hazır sistem önerisi bekliyorum. Sadece farm ve pazar için kullanacağım onun dışında herhangi bir oyunu destekleyecek teknik donanıma sahip olmasına gerek yok. En fazla 4 bine çıkabilirim fakat daha düşük önerilerlerde bulunursanız sevinirim. Ben iki ürün belirledim fakat donanımlardan pek anladığımı söyleyemem sizin bu iki ürün arasındaki terchiniz hangisi olurdu kullanım koşulları dahilinde ve daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

*Düşük bütçe olarak belirlediğim sistem: https://www.hepsiburada.com/izoly-swift-i5-3470-3-60ghz-8gb-240ssd-ofis-bilgisayari-p-HBV00000OS7HN?magaza=İzoly.

*Üst limit bütçede İnventus'tan seçtiğim sistem: APU2022-1 A320, AMD Athlon 3000G, 16GB, 240GB SSD, CMT141-450W - inventus.
İzoly alınmaz. AMD alınmaz. Knight online için sarı siteye bakabilirsin.

Kanka 3 kuruş fazla olsun güncel olsun inventus'takini alırsan daha iyi ileride birkaç parça değişterme ile güncel oyunları bile oynayabilirsin.

Sarı sitede kovalarsan sağlam sistemler yakalayabilirsin. Geçen hafta 3000₺'ye Ryzen 3 2200G sistem aldım. 2000₺'ye bile Knight açan sağlam sistemler çıkar içinde R7 240 ya da muadili olan kartlı.

İzoly alınmaz. AMD alınmaz. Knight online için sarı siteye bakabilirsin.
AMD neden alınmaz ki hocam? sistemden çok bir beklentim yok neticede knight online gibi sistem gereklilikleri düşük bir oyunun performansını stabil bir şekilde sunabilir herhalde.

Kanka 3 kuruş fazla olsun güncel olsun inventus'takini alırsan daha iyi ileride birkaç parça değişterme ile güncel oyunları bile oynayabilirsin.
Normalde bende bu anlayıştayım fakat knight online için bu denli yüksek bütçelere çıkılır mı pek emin olamadım fakat daha garanti olsun diye sanırım dediğiniz gibi inventustan alacağım zira biraz araştırdığımda izoly hakkında pek olumlu yorumlara denk gelemedim. İnventustaki ürün performans anlamında bekleneni verebilir değil mi? daha önce de söylediğim gibi donanım işlerinden pek anlamadığım biraz üzerinde durarak soruları tekrarlıyorum kusura bakmayın.

AMD alınmaz? Efendim? F/P PC lerin %95' i AMD sen ne diyorsun?
Knight online için sormuş. Sanırım yeterli bir cevap.
AMD neden alınmaz ki hocam? sistemden çok bir beklentim yok neticede knight online gibi sistem gereklilikleri düşük bir oyunun performansını stabil bir şekilde sunabilir herhalde.
Oyun motoru eski olduğu için AMD kısmında problemler var. Zaten forumda konusu mevcut. Konuyu okursan detaylı olarak bilgiler mevcut.

Knight online için sormuş. Sanırım yeterli bir cevap.

Oyun motoru eski olduğu için AMD kısmında problemler var. Zaten forumda konusu mevcut. Konuyu okursan detaylı olarak bilgiler mevcut.

Sarı sitedeki sistemler dışında hazır sistem öneriniz var mı peki? yukarıda da söylediğim gibi takibini yapıp iyi/kötü sistem ayrımını net olarak belirleyecek donanım bilgim yok sarı site nezdinde.
Hazır sistem önerisinde de bulunabilir misiniz? uğraştığınız için çok teşekkürler fakat toplama gibi bir düşüncem yok şuan.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı