Umut kayrak
Decapat
Ki şu an bu laptop senin attığından kat kat kat daha iyi https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2vg0088tx-pm-HBC00003ZJ5M3?magaza=Hepsiburada
Manticore mafyaları çok fena ya. Yaklaşık 15 yıldır oynamıyordum, 1 ay oldu Agartha'ya başladım. Sadece manticoredan 2 hesap ile günde 1 GB'ye yakın kasıyordum ancak şu sıralar laptop arıza verdiği için ve main hesabımı asasa çevirdiğim için de saldım. Laptoptan önce aklımda olan mini kasa zaten ama araştırdım ben mi bulamadım bilmiyorum ama çok pahalı geldi bana, sizin dediğiniz rakamlar olsa hemen alırım. Beni yönlendirme şansınız var mı? Uygun olursa 2 PC yapar birisine de priest açarım bufflar içinNTT engellemişti ama onu da çözdüler. Kimi hatır gönül ile kuruyor kimisi ücret karşılığında. Tabi ki sanal açacağın bilgisayarın iyi olması lazım. O konuda biraz teknik bilgi içerdiği için paylaşamayacağım. Fakat ben mini PC almanızdan yanayım çünkü ileride başka amaçlar için de kullanabilirsiniz.
Manticore koxper ve mafyalarından kutu alıyorsanız zaten üst düzeyde farmer olmanız gerekiyor. Grell de zaten expciler gelir sürekli uğraşılmaz orada okçu ile.
Buraya bakabilirsiniz. Birçok arkadaşım buradan satın aldı.Manticore mafyaları çok fena ya. Yaklaşık 15 yıldır oynamıyordum, 1 ay oldu Agartha'ya başladım. Sadece manticoredan 2 hesap ile günde 1 GB'ye yakın kasıyordum ancak şu sıralar laptop arıza verdiği için ve main hesabımı asasa çevirdiğim için de saldım. Laptoptan önce aklımda olan mini kasa zaten ama araştırdım ben mi bulamadım bilmiyorum ama çok pahalı geldi bana, sizin dediğiniz rakamlar olsa hemen alırım. Beni yönlendirme şansınız var mı? Uygun olursa 2 PC yapar birisine de priest açarım bufflar için![]()
Ki şu an bu laptop senin attığından kat kat kat daha iyi https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2vg0088tx-pm-HBC00003ZJ5M3?magaza=Hepsiburada
Mini kasa almaya karar verdim teşekkürler ilginiz için sağ olun.500 TL farkla biraz daha güçlü işlemcili modelde var
Tabi ki mutlaka araştırın, bütçeye uygun bir şeyler mutlaka bulacaksınız.Tamamdır bakacağım ve biraz daha araştıracağım teşekkür ederim sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.