Knight Online İçin Güncel Sistem Önerisi

sein sistem knight için müsait aslında işlemci güzele benziyor oyuna girip denesene bi :D
ben bir gün önce pvp indirdim oynadım. Açıkçası pvp sarmıyor. Herşey bedava olunca :)
Türk knight 'da da otp felan var onunda şifresini unuttum. Zaten serverlar bakımda herhalde sitesinde bir geri sayım var. Geri sayımdan sonra oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum. Ama sistemim iyi ya bir sorun yok :)

ben bir gün önce pvp indirdim oynadım. Açıkçası pvp sarmıyor. Herşey bedava olunca :)
Türk knight 'da da otp felan var onunda şifresini unuttum. Zaten serverlar bakımda herhalde sitesinde bir geri sayım var. Geri sayımdan sonra oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum. Ama sistemim iyi ya bir sorun yok :)
maradonda kasma felan oldumu hiç şuan güncel pvp alemgame indirip maradonda kaç fps alıyorsun ve akıcılık ne durumda kontrol edebilir miyiz :)

maradonda kasma felan oldumu hiç şuan güncel pvp alemgame indirip maradonda kaç fps alıyorsun ve akıcılık ne durumda kontrol edebilir miyiz :)
Marodon da 45 fps ye kadar düşüş yaşadım. Ama Emc veya farklı haritalarda bir problem yok. Marodon da genel olarak fps düşüşleri normal olabilir diyebiliriz.

Bana Knight Online oynayacak kasa toplamam lazım oyunu akıcı bir şekilde kasma donma vs. olmaması lazım.

AMD işlemci mağlum çok çekirdek olayından ötürü Knight'a az FPS veriyor Intel tercihimdir.
i3-6100, 7100, 8100 bu üçlüden biri olacak herhalde araştırmam sonucu bu işlemcileri öneriyorlar sizinde tecrübelerinize danışmak istedim çevrinizde oynayan vardır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe sıkıntısı yok sadece oynayacağım ve multi açacağım. Yani 5-10 karakter artık kaç tane açarsa işlemcimiz :)
@Çağlar Keyf senin işini çözer. Deathkonun maradonda benim imzamdaki sistem 30 fps alıyor

Eğer yurtdışından almayı düşünürsen 5000 e tr için 6-6.5k lık sistem toplarsın
Site olarak newegg i tercih edebilirsin gtx 1070 gibi ekran kartıda alabilirsin bu bütçe ile

Ko'da nasil multi client acmayi dusunuyorsun? oyle birsey yok cikar onu aklindan. hadi bir yolunu bulup actin IP sinirlamasi var bir internet ip'sinden ayni anda 2 hesap girisi yapabiliyorsun.

Ko'da nasil multi client acmayi dusunuyorsun? oyle birsey yok cikar onu aklindan. hadi bir yolunu bulup actin IP sinirlamasi var bir internet ip'sinden ayni anda 2 hesap girisi yapabiliyorsun.
Ko dedimiz usko değil pvp yani :)
@Çağlar Keyf senin işini çözer. Deathkonun maradonda benim imzamdaki sistem 30 fps alıyor
Deathko kalabalık evet 30 fps önemli değilde akıcılık olması lazım sistemin iyi aslında neden düşük fps :S

Etiketinizden gördüm konuyu standart bir ko sistemi denildiğinde zaten öneri belli g5600 işlemci gtx 1050 ti ekran kartı 8 gb ddr4 ram h310 bir ana kart işini görür ekstra olarak da 120 gb bir SSD sistemin için canavar olur.Fakat multi client hile kapsamına giriyor. Çoklu çekirdekte oyunu açmayı düşünüyor isen yani 8 farklı karakter açtığında bu her clienti i7 8700 k gibi bir işlemcide farklı çekirdeklere göstermen gerekir performans olarak kayıp yaşamaman ve ekran kartı da 1050 ti pek yeterli olmaz bu koşullarda gtx 1070 ve üzeri bir kart ortalama her clientte yüzde 10 ile 15 kullanım arasında gider gelir. Genede tavsiyem multi kullanma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı